Robert Răducanu nu a jucat niciun minut pentru Știința în meciul împotriva lui Horezu, deși a fost trecut pe foia de joc.

raducanu Robert

Atacantul Robert Răducanu este unul dintre fotbaliștii Științei de la care oficialii alb-albaștrilor așteptau mult mai mult în acest retur. Însă, din diferite motive, fostul atacant al celor de la Chiajna și Viitorul nu a putut să își arate adevărata valoare în meciurile în care a fost trimis pe teren, deși, în partida amicală cu Slatina, dar și în meciul de la Voluntari, acesta a demonstrat că are stofă de mare jucător.

În meciul împotriva celor de la Horezu, Robert Răducanu a fost trecut doar pe foia de joc, cu toate că se știa clar că el nu o să fie trimis pe teren deloc din cauza problemelor medicale pe care le are. Ediție.ro a aflat că atacantul oltenilor s-a lovit la cap în timpul partidei cu Alexandria, iar ulterior a început să acuze unele amețeli. 

Astfel că, jucătorul oltenilor nu a putut să se antreneze normal înaintea meciului cu Horezu, iar șefii Științei intenționează să îl trimită acum pe Răducanu la doctor ca să facă niște analize mai amănunțite, pentru a putea să prevină unele probleme mai neplăcute din punct de vedere medical.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40