Robert Răducanu nu a jucat niciun minut pentru Știința în meciul împotriva lui Horezu, deși a fost trecut pe foia de joc.

raducanu Robert

Atacantul Robert Răducanu este unul dintre fotbaliștii Științei de la care oficialii alb-albaștrilor așteptau mult mai mult în acest retur. Însă, din diferite motive, fostul atacant al celor de la Chiajna și Viitorul nu a putut să își arate adevărata valoare în meciurile în care a fost trimis pe teren, deși, în partida amicală cu Slatina, dar și în meciul de la Voluntari, acesta a demonstrat că are stofă de mare jucător.

În meciul împotriva celor de la Horezu, Robert Răducanu a fost trecut doar pe foia de joc, cu toate că se știa clar că el nu o să fie trimis pe teren deloc din cauza problemelor medicale pe care le are. Ediție.ro a aflat că atacantul oltenilor s-a lovit la cap în timpul partidei cu Alexandria, iar ulterior a început să acuze unele amețeli. 

Astfel că, jucătorul oltenilor nu a putut să se antreneze normal înaintea meciului cu Horezu, iar șefii Științei intenționează să îl trimită acum pe Răducanu la doctor ca să facă niște analize mai amănunțite, pentru a putea să prevină unele probleme mai neplăcute din punct de vedere medical.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 28
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Viitorul Dăești 15 19