Ionel Ganea trece prin clipe grele după ce a fost nevoit să ajungă marți de urgență la spital.

ionel ganea

Fostul fotbalist al Universității Craiova, cel care în 1998 a marcat două goluri, în Bănie, pentru Știința, împotriva Rapidului, și le-a "furat" titlul giuleștenilor, trece prin clipe grele. 

Fostul internațional a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce ar fi leșinat. Incidentul a avut loc în jurul prânzului, în sediul Judecătoriei Făgăraș, unde se afla la un proces în care avea termen.

Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo și i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-au luat pentru investigații amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia, pentru Bună Ziua Făgăraș.

La rândul său, managerul ambulanței Brașov, David Levente, a declarat:„E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze (specifică persoanelor epileptice și celor care leșină – n.r.). Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic, a spus David Levente.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40