Ionel Ganea trece prin clipe grele după ce a fost nevoit să ajungă marți de urgență la spital.

ionel ganea

Fostul fotbalist al Universității Craiova, cel care în 1998 a marcat două goluri, în Bănie, pentru Știința, împotriva Rapidului, și le-a "furat" titlul giuleștenilor, trece prin clipe grele. 

Fostul internațional a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce ar fi leșinat. Incidentul a avut loc în jurul prânzului, în sediul Judecătoriei Făgăraș, unde se afla la un proces în care avea termen.

Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo și i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-au luat pentru investigații amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia, pentru Bună Ziua Făgăraș.

La rândul său, managerul ambulanței Brașov, David Levente, a declarat:„E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze (specifică persoanelor epileptice și celor care leșină – n.r.). Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic, a spus David Levente.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 23 August 2019
CS Șoimii Lipova vs Universitatea Craiova
18:00 | Pâncota

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 0
2. ACS Progresul Pecica 0
3. CS Național Sebiș 0
4. CS Șoimii Lipova 0
5. ACS Dumbrăvița 0
6. CSC Ghiroda și Giarmata Vii 0
7. LPS Cetate Deva 0
8. CS Gilortul Târgu Cărbunești 0
9. ACS Flacăra Horezu 0
10. CS Crișul Chișineu Criș 0