Julius Wobay nu a uitat de FCU, dar nici de suporterii din Peluza Sud 97.

Capture Wobay

Fostul jucător al Științei a ajuns la 34 de ani, dar încă continuă activitatea de fotbalist în Siera Leone.

Julius Wobay a rămas unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care a trecut prin Liga 1 din România, dar și unul dintre cei mai iubiți jucători pe care generația lui Mircea Bornescu, Florin Costea, Mădălin Ciucă, Mihai Dina și Ovidiu Dănăne i-a avut în perioada 2007-2010. Adus la Știința de către Fane Stoica, "Iulică" a intrat repede în inimile suporterilor lui FCU datorită calităților sale.

Contactat de către Ediție.ro, Wobay a acceptat să vorbească despre Știința. "FC Universitatea Craiova o să rămână mereu în inima mea. Nu am să uit niciodată această echipă, dar nici pe fanii ei. Te rog să le transmiți că îi iubesc în continuare pe acești suporteri, iar băieților din actuala echipă le urez multă baftă la meci. Sper să câștige meciul din această etapă. Îmi este tare dor și de foștii mei colegi, îmi este dor de Bornescu, Costea, Săceanu, Ciucă și Dănănae.

Îi salut pe toți cei cu care eu am jucat. Mi-ar plăcea să mai joc o dată pentru FCU, dar poate că acum este nevoie de jucători mai tineri la actuala echipă. Însă nu trebuie să cedați. Sunt sigur că această echipă o să revină în prima divizie din Romania", a spus Wobay.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40