FC Universitatea Craiova se pregătește începând de luni pentru partida cu Turris Măgurele, una dintre cele mai importante dispute ale alb-albaștrilor din acest retur de campionat.

După ce echipa lui Dragnea jr a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu Brașovul, oltenii se află acum la șase puncte de echipa lui Lincar, iar o victorie împotriva liderului Ligii III ar readuce Știința cu șanse mari în lupta pentru promovare.

Conducerea clubului din Bănie intenționează să programeze meciul împotriva lui Turris ,sâmbăta viitoare, de la ora 16.30, iar jucătorii lui Adrian Filip și Mădălin Ciucă așteaptă câți mai mulți fani ai Științei la stadion. Însă Ediție.ro a aflat că cei doi antrenori ai lui FC Universitatea Craiova au și probleme de lot. Mogoșanu, Ciucă, Cristiu și Kazuki sunt accidentați.

Mogo are mâna în ghips, Ciucă are dureri la genunchi, Kazuki, probleme la inghinali, iar Cristiu s-a antrenat toată săptămâna trecută separat după ce a suferit o entorsă. Duminică alb-albaștii au prmit liber din partea antrenorilor lui FCU, iar de luni jucătorii își vor relua pregătirile pentru marele meci cu Turris Măgurele.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40