Există viață la FCU și după plecarea lui Nicolo Napoli. Băieții lui Adrian Filip și Mădălin Ciucă au demonstrat că nu au uitat fotbalul, chiar dacă înainte de această etapă ajunseseră la opt puncte de Măgurele.

Cravașați excelent în teren de căpitanul Ovidiu Dănănae, oltenii au demonstrat în partida cu Voluntari 2 că promovarea stă tot în picioarele lor, însă trebuie să fie și așazați bine în teren de antrenori, așa cum s-a întâmplat în partida cu iflovenii. Urmăriți din tribune de fostul mare fotbalist al Craiovei "Maxima", Aurel Țicleanu, cel care a luat loc alături de patronul Științei, Adrian Mititelu, alb-albaștrii au practicat cel mai bun joc al lor de acest retur de campionat. Dănănae, a fost cel care a deschis socrul pentru olteni, iar Bălan, Codoban și Răducanu au punctat și ei pentru gruparea alb-albaștrilor.

Răducanu și Codoban au marcat pentru Știința două goluri extrem de spectaculoase, iar aplauzele din tribune au fost pe măsură. La acest meci a asistat și fostul portar al Universității Craiova, Mircea Bornescu, cel cel care a trăit la intensitate maximă alături de oltenii din tribune meciul de la Voluntari. Fostul golakeeper al Științei a rămas trup și suflet alături de FCU, iar la finalul jocului nu a ezitat să le ureze multă baftă, la vestiare, jucătorilor lui Adrian Filip și Mădălin Ciucă, Etapa viitoare Știința va întâlni la Severin. Turris Măgurele.

Primul 11 al lui FC Universitatea Craiova! Chindriș-Negru, Dănănae, Avram, Grecu- Keita, Tănase, Suciu, Răducanu-Codoban, Bălan Au mai jucat: Raicea, Zimța, Alex Avram, Moț

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 26 Aprilie 2019
ACSO Filiaşi vs Universitatea Craiova
17:00
Sâmbătă, 4 Mai 2019
Universitatea Craiova vs CSU 2
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Miercuri, 8 Mai 2019
CS Sporting Roşiori vs Universitatea Craiova
18:00 | Roșiori

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 24 56
2. Universitatea Craiova 24 47
3. ACS Flacăra Horezu 24 45
4. CSM Alexandria 24 41
5. ACS Municipal Braşov 24 40
6. ACSO Filiaşi 24 40
7. AFC Astra 2 24 37
8. ACS Unirea Bascov 24 35
9. AS FC Pucioasa 24 33
10. CSU 2 24 31