Nicolo Napoli are mari bătăi de cap în alcătuirea perechii de fundași centrali pentru următoarele meciuri din campionatul Ligii III.

După partida amicală de la Slatina, câștigată de olteni cu scorul de 3-2, Mădălin Ciucă, căpitanul alb-albaștrilor, s-a ales cu o accidentare, iar după ce s-a antrenat toată săptămâna trecută cu dureri, totuși înainte de meciul cu Bradu "Ciucanu" a descoperit că zona unde avea probleme s-a umflat. Astfel că, vetereanul Științei a cerut de urgență să efectueze un examen medical amănunțit.

Mădălin Ciucă a bănuit că este posibil să fie vorba de o ruptură musculră, iar verdictul respectiv a fost confirmat și de medici după ce căpitanul oltenilor a efectuat un set de analize la ecograf. Astfel că, liderul din vestiarul lui FC Universitatea Craiova va lipsi de pe gazon cel puțin trei săptămâni, iar șefii Științei se gândesc la posibilitatea auducerii unui nou fundaș central, după ce și Marius Avram acuză la rândul său o întindere. Dar, totuși rămâne de văzut dacă oficialii alb-albaștrilor vor mai face sau nu o achiziție, deoarece se speră în recuperarea lui Ciucă cât mai repede. În aceste zile jucătorul în vârstă de 36 de ani urmează și un tratament pe bază de injecții.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40