Dezvăluiri despre Răducanu. Ce spune antrenorul care l-a debutat în Liga 1 pe tânărul atacant!

Robert Răducanu este unul dintre transferurile Științei din această iarnă în care Adrian Mititelu, dar și fanii alb-albaștrilor își pun mari speranțe.

Revenit pe gazon după o pauză de zece luni, provocată de o operație la genunchi, fotbalistul ajuns acum la 21 de ani se anunță unul dintre cei mai importanți atacanți din lotul oltenilor.

Ediție.ro a luat legătura cu Marius Baciu, fostul antrenor al Concordiei Chiajna, cel care l-a debutat pe Robert Răducanu în Liga 1 pe vremea în care acesta juca la gruparea ilfovenilor. "Nu am cum să nu îmi amintesc de Robert Răducanu. Eram antrenor principal la Concordia și îi aveam ca secunzi pe Eric Lincar și Răzvan Rotaru. Chiar am vorbit acum câteva zile cu Lincar despre Răducanu. Ei vor fi acum adversari în Liga 3 în lupta pentru promovare. Dar îmi amintesc perfect cum l-am promovat pe Răducanu în Liga 1. L-am văzut pe la juniorii Concordiei și l-am chemat imediat la echipa mare, iar apoi l-am luat în cantonament în Austria. Acolo el m-a convins definitiv de calitățile sale. Ulterior, în momentul în care am decis să îl titularizez pe Robert am hotărât să îl las pe bară pe Marius Pena", și-a început discursul Baciu.

"Nu am mai știu nimic de el că voiam să lucrez din nou cu el!"

În continuare, Marius Baciu ne-a dezvăluit că o perioadă nu a mai știu nimic de Robert Răducanu, deoarece dacă afla care este situația sa exactă, atunci îl transfera la Juventus București, așa cum actuala Daco Getica se numea pe vremea în care evolua în Liga 1. "Vă dați seama că lui Pena nu i-a convenit că trebuie să îi fie rezervă unui copil de 18-19 ani, dar Robert avea valoare și avea calități foarte bune.

El poate să joace pe bandă sau al doilea vârf. Și vă spun sincer că îmi este necaz că nu am mai știut nimic de el după ce s-a accidentat. Dacă știam, atunci vă asigur că încercam să îl aduc la Juventus București. Însă eu am știut că el se transferase la Viitorul, iar apoi nu am mai știut care esde situația sa contractuală. Sunt sigur că dacă Răducanu o să fie sănătos și o să îl țină genunchiul operat, atunci o să facă multe meciuri bune pentru FC Universitatea Craiova. Adrian Mititelu nu o să regrete că Robert a ajuns la echipa sa. O să vedeți că am mare dreptate", a încheiat Baciu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20