EXCLUSIV. Ofertă pentu un jucător care și-a reziliat contractul cu Știința!

FC Universitatea Craiova a reziliat până în acest moment contractele cu cinci jucători.

antrenament sala

Fotbaliștii lui FC Universitatea Craiova se află în continuare în programul organizat de pregătire până pe data de 13 decembrie, chiar dacă turul campionatului s-a terminat de mai bine de o săptămână. Însă, între timp conducerea Științei a decis să rezilieze contractele cu cinci jucători. Moț, Kovari, Antonio Stan, Bodea și Codoban și-au despărțit deja de liderul seriei a patra din liga a treia.

Bobi Verdeș, antrenorul celor de la Colonești a mărturisit pentru Ediție.ro că și-ar dori ca Antonio Stan să joace la echipa sa. “Din câte știu eu Antonio Stan aparține de Colonești, iar eu chiar mi-aș dori ca el să rămână să joace la noi. Eu am la echipă fundaș stânga, dar el poate să joace și mijlocaș stânga și este un jucător foarte bun pentru noi.

Voi discuta și voi vedea ce își dorește și el. Poate că el își dorește să joace în altă parte, însă sincer mie mi-ar plăcea ca el să ne ajute din retur”, a spus Verdeș.

Vedița Colonești se află la sfârșitul turului campionatul Ligii a treia, seria a treia pe locul șase în clasament. Elevii lui Bobi Verdeș au strâns după 15 etape 24 de puncte. Pe primul loc se află Progresul Slatina, 34 de puncte, cea care este urmată de Slatina, tot 34 de puncte, dar cele două formații sunt despărțite de golaveraj.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20