EXCLUSIV. Mario Enache s-a refăcut după accidentare și se antrenează normal!

Mario Enache s-a refăcut, după luxația de la mână.

CAPTURA MARIO

Unul dintre cei mai ghinioniști fotbaliști ai Științei din acest tur de campionat a fost mezinul lotului Universității, Mario Enache, 16 ani. În acest sezon talentatul goalkeeper al alb-albaștrilor a tot fost chinuit de accidentări și astfel a pierdut șansa să apere câteva meciuri din postura de titular. Ultima problemă medicală a avut-o la mână stângă, după ce și-a luxat-o la un antrenament în umă cu mai bine de trei săptămâni.

Problema respectivă l-a ținut departe de teren pe Mario Enache în finalul turului campionatului, dar Ediție.ro vă informează că acum portarul lui FC Universitatea Craiova s-a refăcut complet și este apt pentru antrenamentele normale. Însă, din păcate pentru acesta meciurile oficiale s-au încheiat pentru sezonul respectiv, iar lui Mario îi mai rămâne acum să se pregătească bine să se lupte abia din primăvară pentru titularizare.

Fotbaliștii lui FC Universitatea Craiova se mai pregătesc acum în Bănie până pe data de 13 decemrie, atunci când voi intra oficial în vacanța de iarnă, La anul Știința va efectua doua cantonamente, Primul se va face pe plan local, iar al doilea stagiu de pregătire se va efectua în Antalya.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20