EXCLUSIV. Mogoșanu: “Îmi este dor să apăr la Universitatea Craiova!”

Sorin Răducu Mogoșanu, 26 de ani, abia așteaptă să revină la FC Universitatea Craiova.

Capture Mogo

Sorin Mogoșanu este pe drumul cel bun cu recuperarea, dar portarul alb-albaștrilor încă nu a intrat în programul normal al elevilor lui Eugen Trică. Totuși, Mogo lucrează la sală alături de coelgii săi, dar face și alergări. În vară, goallkeeperul alb-albaștrilor a suferit o operație, după o fractură de femur, iar perioada de refacere a fost estimată la aproximativ șase luni.

Contactat de către Ediție.ro, Sorin Mogoșanu a acceptat să ne vorbească despre situația sa. “Îmi este tare dor să apăr la Universitatea Craiova și le mulțumesc băieților din Peluza Sud 97, dar și tuturor suporterilor Universității că au fost alături de mine.

Nu în ultimul rând, doresc să le mulțumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor, conducătorilor, dar și patronului echipei pentru faptul că au fost alături de mine și m-au susținut. Nu a fost o perioadă ușoară pentru mine, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sunt aproape să trec peste acest calvar. Fac alergări, unele  sărituri , lucrez la sală și alături de colegii mei.

Însă, încă nu sunt intrat în programul normal al echipei. Trebuie să urmez ca la carte programul de recuperare. Le urez multă baftă colegilor mei la meciul cu Dăești. În mod sigur Universitatea o să promoveze”, a încheiat Mogoșanu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20