EXCLUSIV. "FCU o să intre pe Oblemenco, dar mai trebuie un pic de răbdare"

Marian Vasile, membru PNL în Consiliul Local, vrea egalitate în drepturi pentru craioveni.

Guvernul lui Ludovic Orban a primit în urmă cu două zile votul de încredere din partea Parlamentului României. Astfel că, după ce Guvernul PSD a devenit oficial un Guvern de tristă amintire pentru majoritatea romanilor, fanii lui FCU au început să aibă din nou speranțe că FC Universitatea Craiova va primi în cele din urmă dreptul să joace pe Ion Oblemenco. Marian Vasile, membru PNL în Consiliul Local din Craiova, a vorbit pentru Ediție.ro despre revenirea lui FCU pe Ion Oblemenco.

marian vasile

"În primul rând noi ca și politicieni trebuie să fim corecți cu toți alegătorii, iar în această discuție este cazul de toți cetățenii orașului Craiova. Nu pentru unii mumă, iar pentru alții ciumă. Preluarea puterii de către Guvernul Orban și victoria obținută în parlamentul României este un pas înainte pentru democrație.

Ușor, ușor lucrurile se vor schimba în bine și în Craiova, dar craiovenii trebuie să iasă în număr mare la vot daca doresc schimbarea în bine și în Bănie. Eu știu care este marea dorință a fanilor lui FCU, iar ei au dreptate. La meciul din Cupa României cu U Cluj au fost pe stadion peste 12.000 de fani ai lui FCU, iar mulți dintre ei erau cetățeni ai orașului Craiova, contribuabili. Acești oameni trebuie respectați. După părerea mea trebuie introdus un tarif pentru toate ligilie, nu doar pentru Liga 1, nu trebuie exclusivitate doar pentru CSU sau să vii să mai bagi ceva gen Cupa României.

Eu le transmit fanilor lui FCU să mai aibă un pic de răbdare pentru că o să vină timpul când cineva cu mintea limpede trebuie să le facă dreptate. Acum chiar dacă eu ridic din nou problema intrării lui FCU pe Oblemenco o să vedeți rea intenție din partea majorității PSD. Nici măcar nu îmi vor aproba solicitarea discuției să intre pe ordinea de zi. Dar, după 20 iunie 2020 lucrurile se vor schimba. Trebuie să ne gândim și la inimile tuturor craiovenilor. FCU, dar și alte echipe, dacă vor plăti vor avea tot dreptul să joace pe Oblemenco. Vom înceta cu exclusivitațile", a spus Vasile.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20