EXCLUSIV. Ciurea: "Sunt mulțumit de Kovari și Moț" Ce spune de Becicherecu!

FC Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 15:00, Fortuna Becicherecu.

stefan kovari fcu craiova

Filiași, formație pregătită de fostul mare fotbalist al Universității Craiova, Gigi Ciurea a remizat în etapa trecută, scor 3-3, cu echipa pe care Știința o va întâlni sâmbătă, de la ora 15:00. Contactat de către Ediție.ro, antrenorul lui Filiași ne-a oferit câteva amănunte despre adversarii lui FCU din următoarea etapă. "Este clar încă de la începutul acestei discuții că FCU este cea mai bună echipă din seria a patra, iar primul loc ocupat de băieții lui Trică în clasament este meritat cu vârf și îndesat. Însă trebuie avut mare grijă la Fortuna Becicherecu, iar această formație nu trebuie lăsată să își facă jocul de posesie. Nu refuză deloc jocul și nu se baricadează în apărare din primul până în ultimul minut.

Ambii fundași centrali ai lui Becicherecu știu jocul cu mingea la picior și nu ies din apărare cu mingii aruncate pe vârfuri.  Pasează foarte bine cînd ies din apărare, nu trebuie lăsați să urce prea mult pentru că își ocupă bine pozițiile în teren. Eu sunt sigur că FCU va încerca să câștige de la începutul întâlnirii lupta de la mijlocul terenului, deoarece acolo este cheia meciului. Dacă nu îi lași pe cei de la Becicherecu să își facă jocul de posesie vor începe să intre în panică și nu vor mai avea soluții prea multe. Mi-a plăcut că cei de la Becicherecu au jucat deschis în meciul cu noi, nu au refuzat fotbalul.

MOT

În această vară noi i-am împrumutat de la FCU pe Kovari și Moț, iar eu vă pot spune că sunt mulțumit de ei. M-au ajutat foarte mult aici la Filiași. Kovari s-a descurcat chiar foarte bine pe postul de mijlocaș dreapta. Am discutat cu el șl am convenit amândoi că acolo el dă cel mai bun randament. Moț a avut la început niște probleme medicale, dar și-a revenit și l-am folosit la mijloc. Este un jucător de forță, de picior stâng, dar îi trebuie meciuri ca să joace să își intre în ritm. Mi-ar plăcea să rămână amândoi și din iarnă la Filiași, deoarece Eugen Trică cred că are posibilitatea să îi readucă la echipa sa încă din iarnă. Bine, dacă el dorește. Însă, dacă cei doi vor rămâne în continuare la noi, atunci vă spune eu că este bine pentru toată lumea", a încheiat Ciurea.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20