LIVE FC Universitatea - Chișineu Criș, ora 15.00

FC Universitatea Craiova joacă pe stadionul Ion Oblemenco partida cu U Cluj din 16-mile Cupei României.

OBLEMENCOSuporterii Științei au primit vestea cea mare. În ceasul al 12-lea autoritățile din Bănie au acceptat să le ofere și jucătorilor lui FCU posibilitatea să evolueze pe cel mai mare stadion din Craiova. Primăria a răspuns pozitiv solicitării oficialilor alb-albaștrilor, iar după ce a fost transmisă suma pe care Adrian Mititelu trebuie să o plătească pentru disputarea acestui joc, urmează ca în cel mai scurt timp să fie stabilită și data confruntării meciukui dintre FCU și U Cluj.

Antrenorul oaspeților, Adi Falub a spus pentru Ediție.ro că este încântat că meciul se joacă pe Ion Oblemenco, dar a recunoscut că nu este atât de importantă pentru clujeni Cupa României.

"Ne bucurăm că jucăm acest meci pe Ion Oblemenco, deoarece ambele echipe au galerii foarte puternice. Nu vom întâlni un adversar ușor, deoarece Eugen Trică este un antrenor valoros. Nu uitați că el a antrenat și la CFR Cluj și nu este ușor să ajungi antrenor la granzii României. Am observat că echipa lui Eugen nu a pierdut niciun meci oficial cu el pe bancă. Însă vă spun foarte sincer că pe noi ne interesază mai mult campionatul Ligii 2, acolo unde trebuie să ne revenim cât mai repede. Nu punem mare accent pe Cupa României, iar suporterii noștri trebuie să înțeleagă că pe noi ne interesează mai mult parcursul din campionat. Eu știu foarte bine ce își doresc fanii lui U Cluj și sper să reușim să ne atingem obiectivul.

Însă, asta nu înseamnă că nu vom trata cât mai bine jocul din Bănie. Până la urmă ambele echipe vor încerca să ofere un spectacol fotbalistic cât mai bun, deoarece sunt convins că vor fi prezenți la acest meci foarte mulți spectatori. Vreau să mai spun că joi ne-a venit la club o notificare de la FRF, iar din etapa următoare putem să jucăm cu spectatori", a spus Falub.

decizie primarie

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Filiasi
Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
Fortuna Becicherecu Mic vs Universitatea Craiova
15:00 | Becicherecu Mic
Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Progresul Pecica
14:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 8 22
2. CS Crișul Chișineu Criș 8 14
3. Fortuna Becicherecu Mic 8 14
4. ACS Flacăra Horezu 8 14
5. ACS Progresul Pecica 8 14
6. ACS Dumbrăvița 8 13
7. CSC Ghiroda și Giarmata 8 12
8. CS Viitorul Dăești 8 12
9. ACSO Filiaşi 8 10
10. CS Șoimii Lipova 8 9