Sorin Cârțu, președintele celeilalte echipe din oraș, a spus că FCU poate să joace pe Oblemenco meciul cu U Cluj.

Capture CARTU

Sorin Cârțu și-a intrat bine în rol la echipa lui Rotaru, iar de ceva vreme se pare că i-a preluat cam singurele lucruri pe care Marcel Popescu le făcea la CSU, și săptămânal apare  cu declarații pe la emisilunile tv. Așa a făcut și după tragerea la sorți din Cupa României, iar după ce Adrian Mititelu și-a manifestat public intenția ca FC Universitatea Craiova să joace meciul cu U Cluj pe Oblemenco, fostul atacant al Craiovei Maxima a vorbit ironic despre aceată solicitare.

Noi oricum nu puteam să jucăm pe teren propriu. FC Universitatea lui Mititelu poate să folosească terenul. Suntem dispuși să folosească tot ce au nevoie, tabelă, celalalte lucruri. Joacă cu Universitatea Cluj, un adversar cu ștaif, cu CV bun, au prilejul să își strângă suporterii la stadion. Din ce știu, regulamentul Primăriei spune că în șaisprezecimile Cupei pot folosi stadionul. Ar fi bine să vedem stadion plin, să vedem câți suporteri au. Să vedem câți se vor strânge la stadion”, a declarat Cârțu la TV Digi Sport.

Capture ps 97

Peluza Sud 97 este principala galerie din Craiova, cea care nu a aderat la proiectul formației lui Rotaru din Liga 1. Suporterii lui FC Universitatea Craiova au fost prezenți până acum în număr destul de mare la meciurile lui FCU din Liga 4, dar și la cele din Liga 3.

Oficialii lui CSU au uitat se pare de piedicile pe care le-au pus fanilor din PS.97, atunci când la meciul de pe Extensiv din Liga 3, dintre CSU 2-FCU, au făcut tot posibilul ca pe stadionul respectiv să rămână pe la porți peste 1.500 de suporteri.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara
Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
LPS Cetate Deva vs Universitatea Craiova
15:00 | Deva
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 5 15
2. ACS Flacăra Horezu 5 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 5 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 5 9
5. CS Hunedoara 5 9
6. CS Viitorul Dăești 5 8
7. ACS Progresul Pecica 5 8
8. CS Național Sebiș 5 7
9. ACS Dumbrăvița 5 6
10. ACSO Filiaşi 5 6