Sorin Răducu Mogoșanu se recuperează după operația suferită în urmă cu aproximativ două luni.

Capture Mogo

FC Universitatea Craiova îșî continuă parcursul foarte bun din acest început de sezon, dar suporterii Științei se interesează în continuare și de starea de sănătate a unuia dintre cei mai iubiți jucători din lotul Știnței, Sorin Mogoșanu, 26 de ani. În urmă cu aproximativ opt săptămâni portarul Știnței a suferit o fractură de femur, iar în această sâmbătă goalkeeperul oltenilor face două luni de la operația efectuată la Spitaul de Uregență din Craiova. Intervenția chirurgicală a fost făcută de către șeful Clinicii de Ortopedie, prof. univ. dr. Dan Grecu.

Ediție.ro s-a interesat de starea medicală a luiMogoșanu din acest moment, iar în rândurile următoare o să vă oferim toate amănuntele. Ei bine, de trei săptămâni portarul Științei a scăpat de cârje, iar acum merge normal. Însă, Mogo are serios de muncă pentru recuperare, iar în această perioadă face exerciții specifice, câte patru ore pe zi, la o clinică din Bănie.

Pe 1 octombrie, Mogoșanu este așteptat din nou la spital pentru un control amănunțit, cel care a fost deja programat. Însă, recuperarea decurge foarte bine, iar dacă totul este ok, atunci din ianuarie Mogoșanu își va putea relua antrenamentele cu echipa în funcție de programul acesteia de la vremea respectivă. Însă, în timpul liber Mogo urmărește cu mari emoții meciurile lui FCU, iar colegii săi țin în permanență legătura cu acesta.

Femur ilustratie

ILUSTRAȚIE-FEMUR

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Noiembrie 2019
CS Viitorul Dăești vs Universitatea Craiova
14:00 | Dăești
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Național Sebiș
14:00
Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 13 35
2. ACS Progresul Pecica 13 25
3. CS Șoimii Lipova 13 22
4. CS Crișul Chișineu Criș 13 22
5. ACS Flacăra Horezu 13 20
6. ACS Dumbrăvița 13 19
7. CSC Ghiroda și Giarmata 13 19
8. Fortuna Becicherecu Mic 13 19
9. CS Viitorul Dăești 13 19
10. CS Hunedoara 13 16