Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, așteaptă FC Universitatea Craiova pe noul stadion.

PRIMAR TG JIU

FC Universitatea Craiova este singura formație care a cerut în scris să i se permită să joace pe noul stadion, care se va da în folosință la Târgu Jiu cât de curând. Lucrul respectiv a fost confirmat chiar de primarul Marcel Romanescu pentru Ediție.ro.

"Nu știu de unde a apărut informația că cei de la CSU vor să vină să joace la noi pe stadion. Dar cei de la CSU cine sunt? Stați un pic, să ne înțelegem. Eu știu că am discutat personal doar cu domnul Adrian Mititelu de la FC Universitatea Craiova, iar eu îl asigur pe domnul Mititelu că sunt un om de cuvânt, iar dacă am bătut palma cu dânsul, și doar cu el am bătut palma, păi atunci înțelegerea rămâne valabilă. Sunt un om de onoare. Cei de la FC Universitatea Craiova chiar ne-au trimis și o hârtie oficială pentru a li se permite să joace la noi pe stadion.

Cine este domnul Rotaru? Nu îl cunosc și nu am discutat niciodată în viața mea cu acest om, dar nici cu vreun alt angajat de la clubul de care m-ați întrebat. Nu știu de nicio intenție a celor de la CSU să joace la noi pe stadion. Eu îi aștept în continuare la noi pe stadion pe cei de la FC Universitatea Craiova, dar domnul Adrian știe cum stau lucrurile și ce acte trebuie să mai primim noi ca să putem să dăm cât mai repede drumul la acest stadion. Mai sunt unele lucruri de pus la punct, dar eu sper că se vor rezolva cât mai repede. Vă mai pot confirma încă o dată, dacă este cazul, că nu am fost căutat de nimeni de la CSU", a spus Romanescu.

Se pare că primarul Craiovei, Mihail Genoiu, intenționează să schimbe gazonul de pe Ion Oblemenco, iar Victor Pițurcă vrea ca cealaltă echipă din Bănie să joace o perioadă pe stadionul de la Tg. Jiu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara
Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
LPS Cetate Deva vs Universitatea Craiova
15:00 | Deva
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 5 15
2. ACS Flacăra Horezu 5 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 5 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 5 9
5. CS Hunedoara 5 9
6. CS Viitorul Dăești 5 8
7. ACS Progresul Pecica 5 8
8. CS Național Sebiș 5 7
9. ACS Dumbrăvița 5 6
10. ACSO Filiaşi 5 6