Eugen Trică  și Ovidiu Dănănae au fost mulțumiți la finalul partidei cu Viitorul Pandrurii Tg. Jiu.

eugen trica 190712

Tehnicianul principal al alb-albaștrilor, Eugen Trică, 43 de ani, a devăluit după calificarea Științei în turul patru al Cupei României că indiferent de situație obiectivul principal al lui FC Universitatea Craiova rămâne promovarea în Liga 2, iar tot ce se realizează în a doua competițe fotbalistică ca valoare de la noi din țară este privit doar ca pe un bonus. 

"”Sunt mulţumit de jocul prestat. Prima repriză a fost la discreţia noastră, dar în repriza a doua adversarii au avut o perioadă foarte bună, după ce noi ne-am retras. Băieţii veneau după un meci greu la Lipova şi au căzut fizic. Era normal să intervină o anume oboseală, dar le-am spus că e cea mai mare greşeală să ne retragem. Important e că am câştigat. Cupa nu e un obiectiv pentru noi, dar ne-am dori să mergem cât mai departe. Ţinta noastră e campionatului, fiindcă vrem promovarea.  Normal că ne-am dori să aducem o echipă de Liga 1, probabil pe noul stadion din Craiova, dar până atunci mai e. Ne aşteaptă, sâmbătă, în campionat, un meci greu cu Gilortul Târgu Cărbuneşti şi trebuie să-mi recuperez jucătorii. Nu-mi doream ca acest meci să ajungă la loviturile de departajare. Seria a 4-a e mult mai puternică decât Seria a 3-a. Orice meci pentru noi e ca o finală”, a declarat Eugen Trică.

ovidiu dananae

La rândul său căpitanul Științei, Ovidiu Dănănae, 34 de ani, a vorbit și el despre calificarea lui FC Universitatea Craiova în turul patru al Cupei României. "A fost un meci foarte frumos, pe care am fi dorit să-l încheiem în timpul regulamentar, dar aşa ne place nouă, oltenilor, să ţinem suporterii în suspans. Important e că ne-am calificat mai departe şi poate vom reuşi să jucăm pe Ion Oblemenco în fazele următoare ale cupei. Noi vrem să câştigăm fiecare meci, indiferent că e în campionat, cupă sau chiar amical. E bine să avem ţeluri mari, fiindcă doar aşa ne putem recăpăta trecutul şi starea de spirit. Vreau să dedic victoria lui Adrian Mititelu şi tuturor suporterilor care au suferit în aceşti ani. Ţin să mulţumesc foarte mult Peluzei Sud, care a fost alături de noi în acest meci. Sunt convins că nu-i vom dezamăgi la finalul campionatului”, a spus Ovidiu Dănănae.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara
Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
LPS Cetate Deva vs Universitatea Craiova
15:00 | Deva
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 5 15
2. ACS Flacăra Horezu 5 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 5 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 5 9
5. CS Hunedoara 5 9
6. CS Viitorul Dăești 5 8
7. ACS Progresul Pecica 5 8
8. CS Național Sebiș 5 7
9. ACS Dumbrăvița 5 6
10. ACSO Filiaşi 5 6