Eugen Trică nu a dorit să se despartă de un jucător important din echipă.

eugen trica 190712

Eugen Trică și-a făcut un lot valoros la Știința și dorește să aibă o concurență cât mai mare la echipă. În urma cu câteva zile, antrenorul oltenilor a dezvăluit pentru Ediție.ro că cineva de la Brașov l-a contactat pentru o discuție față de un posibil împrumut al lui Vlad Boția. Însă, după ce l-a urmărit cu atenție în cantonamentul din Austria pe talentatul fotbalist al oltenilor, Trică s-a opus categoric acestui transfer.

Florin Stângă, antrenorul Brașovului a detaliat pentru Ediție.ro din ce motiv și l-ar fi dorit pe Botia. "Eu îl cunosc foarte bine pe Vlad. El vine după o lungă perioadă de timp în care nu a mai jucat deloc în meciuri oficiale din cauza acelei operații suferite la genunchi. Dacă cei de la FC Universitatea Craiova mi l-ar fi dat împrumut 6 luni, atunci vă asigur că l-aș fi pus pe picioare.

Lui Vlad ii trebuie meciuri cât mai multe și trebuie să înceapă să joace din nou titular. Pe Vlad nu îl poți baga câte 10-15 minute pentru că este foarte valoros. La mine la Brașov el ar fi putut să joace garantat titular. Însă eu sunt sigur că Eugen Trică are mare încredere în valoarea lui Boția, deoarece acesta il poate face și pe Răducanu să crească în valoare, datorită concurenței, iar Trică împușcă doi iepuri, așa cum se spune. Totuși o să vedeți că Boția ușor, ușor o să își câștige un loc de titular și la FCU", a spus Stângă, pentru Ediție.ro.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara
Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
LPS Cetate Deva vs Universitatea Craiova
15:00 | Deva
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 5 15
2. ACS Flacăra Horezu 5 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 5 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 5 9
5. CS Hunedoara 5 9
6. CS Viitorul Dăești 5 8
7. ACS Progresul Pecica 5 8
8. CS Național Sebiș 5 7
9. ACS Dumbrăvița 5 6
10. ACSO Filiaşi 5 6