Sorin Mogoșanu a oferit primele declarații după operație.

 cantonament zi trica

Sorin Răducu Mogoșanu este unul dintre cei mai iubiți jucători ai lui FC Universitatea Craiova, datorită devotamentului său pentru culorile sfinte ale Științei.

Aflat acum în plină recuperare după operație suferită la picior, Mogoșanu a dorit să le transmită un mesaj de mulțumire tuturor oamenilor care au fost alaturi de el în momentele grele de după accidentare, dar mai ales după operație.Într-un mesaj transmis prin intermediul Editie.ro, portarul Științei a dorit să nu uite pe nimeni, începând cu Adrian Mititelu, toți suporterii lui FCU, membrii Peluzei SUD 97, colegii săi din echipă, conducătorii Științei, membrii familiei sale, dar și toți prietenii săi.

"Încep acest mesaj așa cum cântă Peluza noastră “Pentru Știinta nimic nu-i greu!”

Când mă simțeam mai motivat și plin de speranță, viața a decis să schimbe lucrurile după voia ei și să trec prin cele mai cumplite momente. Acum sunt bine, am început recuperarea și trag tare pentru a reveni!

Să te ridici prin forțe proprii este valabil doar până la un punct, iar eu sunt norocos să vad câtă lume este alături de mine. Vreau să mulțumesc domnului Adrian Mititelu, Clubului, pentru că au fost și sunt alături de mine, colegilor, antrenorilor, familiei, peluzei, suporterilor și tuturor celor care mi-au transmis un gând pozitiv.

Am văzut comunicatul peluzei, țin să le mulțumesc pe această cale, mi-a dat putere în acele momente.Sunt sigur că voi reveni mai puternic și mai motivat! FORȚA ȘTIINȚA!"

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
Fortuna Becicherecu Mic vs Universitatea Craiova
15:00 | Becicherecu Mic
Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Progresul Pecica
14:00
Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
ACS Dumbrăvița vs Universitatea Craiova
14:00 | Dumbrăvița

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 9 25
2. ACS Flacăra Horezu 9 17
3. CSC Ghiroda și Giarmata 9 15
4. Fortuna Becicherecu Mic 9 15
5. CS Viitorul Dăești 9 15
6. ACS Progresul Pecica 9 15
7. CS Crișul Chișineu Criș 9 14
8. ACS Dumbrăvița 9 13
9. CS Șoimii Lipova 9 12
10. CS Hunedoara 9 12