Bobi Verdeș consideră că FCU va avea prima șansă la promovare, dacă o să rămână în Seria 3.

bobi verdes

Fostul antrenor al celor de la Slatina, Bobi Verdeș este supărat că a plecat de la formația pe care a promovat-o în Liga 3, dar nu a dorit să pună tunurile pe conducătorii fostei sale echipe, ci doar să precizeze unele lucruri. "Nu mai are rost să dicutăm acum despre situația mea, dar recunosc că mă doare că nu mai sunt la Slatina. Doar eu știu cât am muncit și pe ce terenuri am jucat cu această echipă prin Liga 4, iar acum alții se bucură de munca mea. Însă eu am avut coloană, atât ca fotbalist, dar și ca antrenor. Nu doresc să discut mai multe pentru că îmi pare rău de multe lucruri.

Îmi pare rău de grupul pe care îl formasem, iar acum vreau să cred că eliminarea celor de la Slatina din Cupa României a fost doar un accident. Însă în campionat lucrurile vor sta și mai greu pentru Slatina, nu o să fie deloc ușor. FCU nu își mai permite să stea încă un an în Liga 3, iar domnul Mititelu este un patron serios. Am văzut că dânșii au adus la echipă unii fotbaliști care au jucat pe la Liga 1, dar au în echipă și alți jucători cu mare experiență. În plus, nu uitați că cei de la FCU au și un an de Liga 3 și sunt destul de omogeni. 

Eu am avut oferte tot din Seria 3, Liga 3, dar prefer să mă duc la echipe cu proiecte serioase, nu doresc să mă arunc cu capul înainte, doar de dragul de a antrena", a spus Verdeș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
Fortuna Becicherecu Mic vs Universitatea Craiova
15:00 | Becicherecu Mic
Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Progresul Pecica
14:00
Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
ACS Dumbrăvița vs Universitatea Craiova
14:00 | Dumbrăvița

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 9 25
2. ACS Flacăra Horezu 9 17
3. CSC Ghiroda și Giarmata 9 15
4. Fortuna Becicherecu Mic 9 15
5. CS Viitorul Dăești 9 15
6. ACS Progresul Pecica 9 15
7. CS Crișul Chișineu Criș 9 14
8. ACS Dumbrăvița 9 13
9. CS Șoimii Lipova 9 12
10. CS Hunedoara 9 12