Lucian Ilie Sârbu, noul președinte al USR Craiova

Duminică au fost organizate, la filiala locală a Uniunii Salvați România, alegeri pentru desemnarea noii structuri de conducere.

Lucian Sarbu USR

Fost secretar general al USR Dolj, Lucian Ilie Sârbu este, începând de duminică, noul președinte al filialei locale a partidului. 

Absolvent de Automatică, fost director sau administrator al unor firme craiovene din industria IT, Sârbu vrea să transforme victoria de la europarlamentare (USR-Plus a câștigat în Craiova) într-o prezență constantă în administrația locală. 

"Schimbarea a început și nu mai poate fi oprită. Rezultatul la alegerile europarlamentare arată că, pentru craioveni suntem speranța într-o viață normală, într-o dezvoltare durabilă a comunității, în care interesele cetățenilor sunt principalele teme ale administrației locale. Suntem cea mai importantă forță politică din Craiova, iar obiectivul nostru este câștigarea Primăriei Craiova și majorității membrilor în Consiliul Local pentru a pune în aplicare programul de guvernare USR", a declarat noul președinte al USR Craiova.

Una dintre primele sale sarcini este desemnarea unui candidat la primăria Craiovei, care să fie capabil să implementeze viziunea partidului: "Asigurarea unor servicii de transport în comun care să corespundă nevoilor cetățenilor, siguranța în trafic bazată pe o infrastructura rutieră de calitate, servicii de sănătate la standarde europene, dezvoltarea unitară și armonioasă a tuturor cartierelor Craiovei plus transparentizarea cheltuirii banilor publici, debirocratizarea instituțiilor și digitalizarea acestora, sunt puncte vitale, în viziunea noastră, pentru dezvoltarea orașului", a mai menționat Lucian Ilie Sârbu.

Alături de el vor fi vicepreședinții Manuel Borțoi, Ruxandra Diaconu, Iulia Dudu, Florian Eugen Ivănescu și Bogdan Lăpădat. Membri în biroul local au fost aleși Ionel Florea, Ioan Paul Andrei, Cosmin Teodorescu, Paul Cosmin Vasile și Ion Belu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28