Oltenii își continuă programul de pregătire în Austria, iar jucătorii au intrat sâmbătă dimineață din nou pe mâna lui Dan Vasilică.

Capture DANANAE

Jucătorii alb-albaștrilor trag tare în Austria, iar Dan Vasilică le-a structurat fotbaliștilor lui FCU programul de pregătire foarte bine. Dacă în ultimele două zile elevii lui Eugen Trică au susținut antrenamente fizice foarte tari, pentru îmbunătățirea forței, combinate cu antrenamente tactice, sâmbătă preparatorul fizic al Științei a programat un alt timp de antrenament fizic bazat pe alergări pe pantă.

Capture dananae 2

Însă, ulterior Dan Vasilică a comandat niște teste fizice în linie dreaptă, iar jucătorii au fost împărțiți în grupe de câte patru și au alergat mai multe serii pe distanțe diferite. Toți membrii staff-ului tehnic al alb-albaștrilor, dar și cel din conducere, au fost prezenți la antrenamenent.

După terminarea testelor fizice, Eugen Trică le-a prermis elevilor săi să între cu picioarele în apa rece din pârâu, pentru a își relexa mușchii , iar jucătorii s-au bucurat foarte tare de momentele respective. Din cauza antrenamentelor foarte tari din aceste zile, Trică a decis să le ocorde timp liber jucătorilor săi în această după-amiază. Astfel că, sâmbătă a avut loc doar un singur antrenament.

Capture parau

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 28
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Viitorul Dăești 15 19