Oltenii își continuă programul de pregătire în Austria, iar jucătorii au intrat sâmbătă dimineață din nou pe mâna lui Dan Vasilică.

Capture DANANAE

Jucătorii alb-albaștrilor trag tare în Austria, iar Dan Vasilică le-a structurat fotbaliștilor lui FCU programul de pregătire foarte bine. Dacă în ultimele două zile elevii lui Eugen Trică au susținut antrenamente fizice foarte tari, pentru îmbunătățirea forței, combinate cu antrenamente tactice, sâmbătă preparatorul fizic al Științei a programat un alt timp de antrenament fizic bazat pe alergări pe pantă.

Capture dananae 2

Însă, ulterior Dan Vasilică a comandat niște teste fizice în linie dreaptă, iar jucătorii au fost împărțiți în grupe de câte patru și au alergat mai multe serii pe distanțe diferite. Toți membrii staff-ului tehnic al alb-albaștrilor, dar și cel din conducere, au fost prezenți la antrenamenent.

După terminarea testelor fizice, Eugen Trică le-a prermis elevilor săi să între cu picioarele în apa rece din pârâu, pentru a își relexa mușchii , iar jucătorii s-au bucurat foarte tare de momentele respective. Din cauza antrenamentelor foarte tari din aceste zile, Trică a decis să le ocorde timp liber jucătorilor săi în această după-amiază. Astfel că, sâmbătă a avut loc doar un singur antrenament.

Capture parau

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
Fortuna Becicherecu Mic vs Universitatea Craiova
15:00 | Becicherecu Mic
Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Progresul Pecica
14:00
Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
ACS Dumbrăvița vs Universitatea Craiova
14:00 | Dumbrăvița

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 9 25
2. ACS Flacăra Horezu 9 17
3. CSC Ghiroda și Giarmata 9 15
4. Fortuna Becicherecu Mic 9 15
5. CS Viitorul Dăești 9 15
6. ACS Progresul Pecica 9 15
7. CS Crișul Chișineu Criș 9 14
8. ACS Dumbrăvița 9 13
9. CS Șoimii Lipova 9 12
10. CS Hunedoara 9 12