Jucătorii alb-albaștrilor încep să le placă din ce în ce mai mult antrenamentele tactice conduse de Eugen Trică.

 trica

Staff-ul tehnic al alb-albaștrilor și-a structurat foarte bine programul de pregătire din Austria, iar Eugen Trică, Adrian Filip și preparatorul fizic al alb-albaștrilor, Dan Vasilică, știu foarte bine ce au de făcut în aceste zile. Plusurile care au apărut în acest moment în viața echipei sunt antrenamentele pentru îmbunătățirea forței, dar și a condiției fizice, însă cel mai important lucru este modul în care Eugen Trică își organizează antrenamentele tactice.

Acestea sunt pe placul tuturor jucătorilor, chiar dacă atunci când este cazul antrenorul Științei nu ezită să îi mai certe pe unii fotbaliști din lot. Însă toți băieții sunt conștienți că antrenorul lor vrea doar să îmbunătățească jocul echipei, iar traseele de joc au început deja să se vadă la ședințele de pregătire, dovadă fiind antrenamentul de vineri seară. Însă toți suporterii alb-albaștrilor vor ca munca depusă de Știința în Austria să se vadă și în campionat. Dar până atunci jucătorii lui FCU vor avea posibilitatea să pună în practică planul tactic al lui Eugen Trică în cele patru jocuri amicale pe care Știința le va disputa în Austria.

Cuvântul de ordine în vestiarul echipei este disciplina, mai ales că nu este bine să îl superi pe Eugen Trică. Jucătorii au înțeles mesajul antrenorului lor, iar pe teren toți băieții se pregătesc din ce în ce mai bine.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
Fortuna Becicherecu Mic vs Universitatea Craiova
15:00 | Becicherecu Mic
Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Progresul Pecica
14:00
Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
ACS Dumbrăvița vs Universitatea Craiova
14:00 | Dumbrăvița

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 9 25
2. ACS Flacăra Horezu 9 17
3. CSC Ghiroda și Giarmata 9 15
4. Fortuna Becicherecu Mic 9 15
5. CS Viitorul Dăești 9 15
6. ACS Progresul Pecica 9 15
7. CS Crișul Chișineu Criș 9 14
8. ACS Dumbrăvița 9 13
9. CS Șoimii Lipova 9 12
10. CS Hunedoara 9 12