Chindriș, Mario Enache și Mogoșanu s-au pregătit foarte bine sub comanda lui Vali David.

Capture Mogo Chindris Mario

FC Universitatea Craiova se află în fața primului meci amical, vineri, de la ora 18:00, împotriva celor de la Reșița, la Severin, sub comanda lui Eugen Trică, iar foarte mulți suporteri se întreabă pe cine va alege antrenorul oltenilor portarul titular al Științei. Pentru noul sezon staff-ul tehnic al alb-albștrilor a decis să meargă tot pe trio-ul Chindriș. Mario Enache și Mogoșanu, dar este evident că doar unul dintre ei va câștiga lupta pentru titularizare.

Însă este urmărit faptul dacă Eugen Trică va alege să meargă în poartă tot pe mâna unuia dintre juniori sau va alege să meargă pe experiența lui Sorin Mogoșanu. Dar până atunci toți cei trei portari ai Științei s-au pregătit foarte bine în cantonamentul de la Craiova și sunt gata de primul meci amical cu Reșița. În sezonul trecut Chindirș a fost prima opțiune în turul campionatului, iar în retur Mogoșanu fusese cel ales care să apere titular, dar din păcate pentru el s-a accidentat în meciul cu Brașov, iar în poartă a revenit Chindriș.

Însă acesta a prins un meci slab împotriva celor de la CSU Craiova, iar în ultimele etape din Liga 3 tânărul Maria Enache, 15 ani, a apărat titular.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40