Conducerea lui FC Universitatea Craiova a perfectat până în acest moment șapte transferuri.

Capture ANTRENAMENT

Oficialii Științei, dar și membrii din staff-ul tehnic și-au făcut în această vară o strategie cu privire la transferurile de jucători. S-a decis să fie aduși la FCU fotbaliști doar pe posturile în care s-a considerat că este nevoie. Cu unii jucători tratativele s-au încheiat cu succes, dar cu alții nu s-a ajuns la rezultatul dorit. Însă chiar și așa conducerea Științei nu s-a dat bătută, iar Marcel Pușcaș și Robert Săceanu au lucrat intens în ultimele zile.

Șefii alb-albaștrilor au încercat să întărească considerabil compartimentul juniorilor, iar după ce Vlad Pop a semnat cu FCU, Ediție.ro vă anunță că în Bănie a fost transferat și unul dintre cei mai talentați juniori din Craiova, Tudor Robert Lucian, 18 ani. Acesta provine de la CSJ Craiova și este mijlocaș de bandă stângă, dar poate să joace fără probleme și fundaș stânga.

Un al doilea jucător pe care Ediție.ro vi-l prezintă că a semnat cu Știința este mijlocașul de 23 de ani, Daniel Rogoveanu, 1.78 metri. Acesta a mai jucat în cariera sa la Olt Slatina, Concordia Chiajna, Chindia Târgoviște și Poli Timișoara. Ambii jucători au semnat contracte cu FC Universitatea Craiova pe trei ani. Campania de achiziții este în continuare deschisă.

Până în acest moment la FCU au fost transferați Stoenac, Gugu, Luică, Pop, Dragu, Tudor Robert Lucian și Daniel Rogoveanu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 20 Septembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Flacăra Horezu
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 4 12
2. ACS Flacăra Horezu 4 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 4 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 4 8
5. CS Viitorul Dăești 4 7
6. CS Hunedoara 4 6
7. ACSO Filiaşi 4 6
8. CS Crișul Chișineu Criș 4 5
9. ACS Progresul Pecica 4 5
10. CS Național Sebiș 4 4