Marcel Pușcaș a dezvăluit că europarlamentarul Claudiu Manda a lucrat pentru Adrian Mititelu la FC Universitatea Craiova.

646x404

Președintele lui FCU, Marcel Pușcaș, 58 de ani, este în continuare de părere că FRF nu trebuia să îi permită lui CSU să evolueze din sezonul următor în competițiile interne și internaționale cu numele Universitatea Craiova atât timp cât lititgiile dintre FCU și echipa lui Rotaru nu sunt încheiate definitiv în Tribunal. Mai mult, cealaltă echipă din oraș nici nu deține palmaresul legendarei Universitatea Craiova.

Totodată, Marcel Pușcaș a mai mărturisit că foarte mulți angajați de acum de ai lui Rotaru de la CSU au lucrat pentru Adrian Mititelu la FCU. Evident că la vremea respectivă toți aceștia se mândreau că lucrează la adevărata Universitatea Craiova. Președintele Științei a dezvăluit că inclusiv Claudiu Manda a fost angajatul lui Adrian Mititelu pe vremea în care lucra la FCU.

"Această decizie nu este normală. Litigiile dintre cele două cluburi încă nu sunt încă închise, iar tu spui că dacă apare între timp o hotărăre judecătorească, atunci te întorci la numele avut anterior.

La Registrul Comerțului figurezi cu un nume, iar la FRF vrei să porți numele de Universitatea Craiova. Nu este corect. Echipa din Liga 1 nu are nicio treabă cu Universitatea Craiova. Echipa din Liga 1 a fost făcută în 2013 la Mogoșoaia. Ilie Balaci nu a jucat la aceată echipă. Această echipă nu are palmaresul legendarei Universitatea Craiova.

În plus, aproape toți angajații de la CSU de acum au lucrat în trecut pentru Adrian Mititelu la FCU. Este vorba chiar și despre Claudiu Manda, soțul doamnei Olguța Vasilescu, chiar dacă el nu lucrează acum la CSU. Claudiu Manda a fost angajatul lui Mititelu, dar nu există nici o lege a moralității", a spus Pușcaș.

Ediție.ro vă informează că actualul europarlamentar, Claudiu Manda a lucat la FCU între anii 2002-2007, iar Adrian Mititelu l-a preluat ca angajat după ce cumpărase clubul de la Dinel Staicu. 

Claudiu Manda a fost CENZOR la FC Universitatea Craiova din 2002 până în 2007.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 20 Septembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Flacăra Horezu
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 4 12
2. ACS Flacăra Horezu 4 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 4 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 4 8
5. CS Viitorul Dăești 4 7
6. CS Hunedoara 4 6
7. ACSO Filiaşi 4 6
8. CS Crișul Chișineu Criș 4 5
9. ACS Progresul Pecica 4 5
10. CS Național Sebiș 4 4