Marcel Pușcaș a apărat cu brio interesele lui FCU într-o emisiune televizată.

puscas craiova

Președintele lui FC Universitatea Craiova a avut o prestație demnă de un mare conducător din fotbalul românesc. Invitat la PROX, acolo unde a fost rugat să discute despre FCU, dar oarecum trimis și către un subiect legat de formația lui Rotaru , președintele Științei a avut o prestație impecabilă.

"De cealaltă echipă din oraș nu doresc să discut aici. În schimb vreau să mă refer la decizia luată de Comitetul Executiv. De ce la Registrul Comerțului apari înregistrat cu un nume, iar la FRF vrei să figurezi cu numele de Universitatea Craiova, adică alt nume? Însă acum primești voie să joci cu numele de Universitatea Craiova, dar dacă între timp apare o hotărâre judecătorească, atunci te întorci la numele anterior. E ca si cum eu Marcel Pușcaș vreau peste noapte să îmi schimb numele în Messi. FRF trebuia să ne lase să ne rezolvăm litigiile.

Dar înseamnă că tu, cealaltă echipă din oraș, ești în căutarea unei identități pe care nu o ai. Echipa din Liga 1 nu are palmaresul și cupele Craiovei Maxima. Să fie clar acest lucru pentru toată lumea. 

Și dacă o aduci pe Andra  sau Delia să cânte la Craiova, tot 30.000 de spectatori vin pe Oblemenco pentru că este un stadion frumos. FRF nu trebuia să se bage în litigiile dintre noi. La fel și LPF. Dar se încearcă inducerea suporterilor în eroare. 

Totuși, nu era mai bine dacă se aștepta terminarea proceselor? Cealaltă echipă din oraș este făcută în 2013, iar Ilie Balaci și Ștefănescu nu au jucat la această echipă. Manda, Cristescu, Marcel Popescu, Beldeanu, dar și mulți alții au lucrat și ei la FC Universitatea Craiova? Au lucrat. Înafară de Manda toți sunt acum la CSU. Și LPF a greșit în acest caz. Cealaltă echipă din oraș nu deține palmaresul istoric al Universității Craiova. Decizia luată de judecătorii de la Timișoara este definitivă și irevocabilă", au sunat câteva dintre declarațiile președinteleui Științei.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40