Aproximativ 200 de suporteri din Peluza Sud 97 au făcut spectacol la antrenamentul Ştiinţei.

CaptureDISCUTII PS JUCATORII LUI FCU

Aşa cum era de aşteptat spectacolul la baza Aripile a fost garantat, după ce PS.97 a ajuns la faţa locului. În timp ce elevii lui Eugen Trică se aflau în plin antrenament ultraşii lui FCU şi-au ocupat loc în tribună, iar dintr-o dată cei prezenţi la arenă s-au simţit de parcă asistau la un meci oficial de fotbal. Suporterii din PS.97 şi-au făcut repede încălzirea şi au trecut cât ai bate din palme la treabă. După ce au aprins torţe, de zici că ne aflam deja pe marile stadioane din Europa, ultraşii Ştiinţei au afişat şi bannere. Pe unul dintre ele se putea citi: "Vrem Ştiința în Craiova, indiferent de stadion!"

Capture PS. JUCATORI 2

Este clar că, în continuare, marea supărare a tuturor celor care iubesc FCU este legat de modul în care autorităţile locale se comportă cu echipa de suflet a suporterilor adevăraţi, iar Eugen Trică va încerca cât de curând să poarte o discuţie oficială cu primarul din Bănie, Mihai Genoiu. Toată lumea vrea Ştiinţa în Bănie.

Însă, la finalul antrenamentului, Eugen Trică şi jucătorii lui FC Universitatea Craiova au purtat o discuţie de circa 10 minute cu suporterii din galerie. Fanii din PS.97 le-au spus la jucători că, deşi sunt supăraţi pe ei pentru ratarea promovării, totuşi îi vor susţine şi în noul campionat. Însă disciplina este cuvântul de bază, atât la antrenamente, cât şi în viaţa particulară. Cine va fi prins că o să calce pe bec, atunci se va arde rău de tot. Iar de această dată  nu o să mai fie cale de întors. Toţi cei care se află în anturajul lui FC Universitatea Craiova trebuie să înţeleagă că îi au în spate pe suporterii uneia dintre cele mai puternice galerii din România, iar Ştiinţa trebuie să revină acolo unde îi este locul.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 15 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CSC Ghiroda și Giarmata
16:00 | Târgu Jiu
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
CS Viitorul Dăești vs Universitatea Craiova
14:00 | Dăești
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Național Sebiș
14:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 12 32
2. ACS Progresul Pecica 12 22
3. CS Crișul Chișineu Criș 12 21
4. CSC Ghiroda și Giarmata 12 19
5. CS Șoimii Lipova 12 19
6. ACS Dumbrăvița 12 19
7. Fortuna Becicherecu Mic 12 19
8. CS Viitorul Dăești 12 18
9. ACS Flacăra Horezu 12 17
10. CS Hunedoara 12 16