Aproximativ 200 de suporteri din Peluza Sud 97 au făcut spectacol la antrenamentul Ştiinţei.

CaptureDISCUTII PS JUCATORII LUI FCU

Aşa cum era de aşteptat spectacolul la baza Aripile a fost garantat, după ce PS.97 a ajuns la faţa locului. În timp ce elevii lui Eugen Trică se aflau în plin antrenament ultraşii lui FCU şi-au ocupat loc în tribună, iar dintr-o dată cei prezenţi la arenă s-au simţit de parcă asistau la un meci oficial de fotbal. Suporterii din PS.97 şi-au făcut repede încălzirea şi au trecut cât ai bate din palme la treabă. După ce au aprins torţe, de zici că ne aflam deja pe marile stadioane din Europa, ultraşii Ştiinţei au afişat şi bannere. Pe unul dintre ele se putea citi: "Vrem Ştiința în Craiova, indiferent de stadion!"

Capture PS. JUCATORI 2

Este clar că, în continuare, marea supărare a tuturor celor care iubesc FCU este legat de modul în care autorităţile locale se comportă cu echipa de suflet a suporterilor adevăraţi, iar Eugen Trică va încerca cât de curând să poarte o discuţie oficială cu primarul din Bănie, Mihai Genoiu. Toată lumea vrea Ştiinţa în Bănie.

Însă, la finalul antrenamentului, Eugen Trică şi jucătorii lui FC Universitatea Craiova au purtat o discuţie de circa 10 minute cu suporterii din galerie. Fanii din PS.97 le-au spus la jucători că, deşi sunt supăraţi pe ei pentru ratarea promovării, totuşi îi vor susţine şi în noul campionat. Însă disciplina este cuvântul de bază, atât la antrenamente, cât şi în viaţa particulară. Cine va fi prins că o să calce pe bec, atunci se va arde rău de tot. Iar de această dată  nu o să mai fie cale de întors. Toţi cei care se află în anturajul lui FC Universitatea Craiova trebuie să înţeleagă că îi au în spate pe suporterii uneia dintre cele mai puternice galerii din România, iar Ştiinţa trebuie să revină acolo unde îi este locul.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 20 Septembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Flacăra Horezu
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara
Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
LPS Cetate Deva vs Universitatea Craiova
15:00 | Deva
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 4 12
2. ACS Flacăra Horezu 4 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 4 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 4 8
5. CS Viitorul Dăești 4 7
6. CS Hunedoara 4 6
7. ACSO Filiaşi 4 6
8. CS Crișul Chișineu Criș 4 5
9. ACS Progresul Pecica 4 5
10. CS Național Sebiș 4 4