Peluza Sud 97 strânge rândurile, iar marţi seară va face o reprezentaţie de gală la antrenamentul lui FCU.

PS97

PS.97 l-a asigurat pe Eugen Trică de sprijinul ei, iar la întâlnirea din urmă cu aproape două săptămânii ultraşii Ştiinţei şi antrenorul alb-albaştrilor au purtat o discuţie cu cărţile pe faţă. Tehnicianul principal al lui FCU a recunoscut într-un interviu acordat pentru Ediţie.ro, că susţinerea pe care fanii din galerie i-au dat-o în momentul în care i-a anunţat pe aceştia că se află în discuţii pentru preluarea Universităţii Craiova a contat decisiv în decizia sa de a reveni în Bănie. Astfel, cu mic, dar şi cu mare, avem datoria morală să fim lângă Eugen Trică, dar nu în ultimul rând lângă jucătorii noştri de suflet, în lupta lor, dar şi a noastră, pentru promovare.

PS.97 a anunţat pe pagina oficială de facebook că marţi seară, cu începere de la ora 18:00, va fi prezentă la baza Aripile, iar atmosfera incendiară este deja garantată.  De ce? Pentru că Peluza Sud 97 este una dintre cele mai fanatice galerii din România.

"Baieții nostri s-au reunit astăzi pentru noul sezon din Liga a 3-a. Cu toate că anul trecut am avut o dezamăgire prin ratarea promovarii în Liga a 2-a, noi, Peluza Sud '97 suntem în continuare alături de echipa langă care am trăit atâtea momente de neuitat. Vă asteptăm pe toți alături de noi mâine, la ora 17:00, în Părculețul din Rovine, urmând să ne deplasăm la ora 18:00 la Baza Sportivă Aripile să ne incurajăm baieții înainte de startul noului sezon.

Înainte fraților, înainte Peluza Sud '97 !!!", se arată în comunicat.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 20 Septembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Flacăra Horezu
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 4 12
2. ACS Flacăra Horezu 4 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 4 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 4 8
5. CS Viitorul Dăești 4 7
6. CS Hunedoara 4 6
7. ACSO Filiaşi 4 6
8. CS Crișul Chișineu Criș 4 5
9. ACS Progresul Pecica 4 5
10. CS Național Sebiș 4 4