Cu Eugen Trică la comandă disciplina este cuvântul de ordine în vestiarul alb-albaștrilor.

Capture Trica

Eugen Trică a declarat în urmă cu mai bine de o lună, într-un interviu acrodat în exclusivitate pentru Ediție.ro, că va pune mare bază pe disciplină în vestiarul pe care îl va conduce, iar cine va greși, atunci o să plătească scump indiferent de numele jucătorului respectiv.

Noul antrenor al oltenilor, dar și cei din staff-ul său, au întocmit deja un regulament de ordine interioară, cu reguli clare și precise, iar cine se va abate de la acestea va plăti foarte scump. Astfel, din acest moment înjurăturile la antrenamente între coechipieri nu mai sunt permise sub nici o formă. La fel, nici înjurăturile între coechipieri în timpul partidelor nu mai sunt acceptate. Florin Stângă, antrenorul stegarilor, a dezvăluit pentru Ediție.ro  în urmă cu ceva timp că în timpul partidei de la Severin dintre FCU și ASR Brașov i-a auzit pe fotbaliștii Științei înjurându-se și certându-se între ei pe teren.

Din acest moment astfel de ieșiri, după ce Trică a venit la Știința, nu mai sunt acceptate sub nicio formă. În plus, jucătorii vor fi sancționați pentru întârzierile la masă sau la antrenamente. Nu în ultimul rând, cine este prins că fumează va fi sancționat aspru. Nu mai sunt acceptate nici certurile pe teren între jucători în momentul în care Știința va beneficia de lovituri de la 11 metri. Trică va stabili clar încă din vestiar cine este numărul 1 și 2 dintre jucători care vor bate 11 metri. Regulamentul de ordine interioară o să le fie adus la cunoștință și jucătorilor în cel mai scurt timp.

FC Universitatea Craiova va efectua primul antrenament sub comanda lui Eugen Trică luni, de la ora 11:00, la baza Aripile.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40