Claudiu Dragu a plecat de la Turris Măgurele pentru că a considerat că nu s-a simțit respectat.

Claudiu Dragu 1

Noul atacant al Științei a dezvăluit pentru Ediție.ro că și-a dorit să ajungă la FCU încă din vara trecută, chiar și în iarnă a încercat, dar totuși tocmai acum a putut să își îndeplinească marele său vis.

"Am semnat cu Știința cu un gând foarte clar. FCU este singura echipă din Craiova, iar suporterii lui FC Universitatea Craiova, dar mai ales fanii din Peluza Sud 97 te fac să te simți fotbalist adevărat. Am jucat pe multe stadioane din România, dar atmosferă ca cea făcută de PS.97 nu am întâlnit în viața mea. Nu am văzut pe nicăieri o asemenea pasiune din partea suporterilor. Am vrut să vin la FCU încă din vara anului trecut, chiar și în iarnă am dorit, dar uitați că în cele din urmă acum am reușit.

Nici nu a mai contat ofertele pe care le-am avut în această perioadă, deoarece mi-am dorit foarte mult să joc pentru FCU. Am semnat cu Știința pentru un an cu drept de opțiune pe încă unul dacă FCU promovează în Liga 2. Însă nici nu îmi trece prin cap că nu o să promovăm. Vreau să ajut echipa să promoveze în Liga 2, iar apoi să o ajut să ajungă și în Liga 1, deoarece acolo îi este locul acestei echipe. Vreau să ne bucurăm împreună cu suporterii noștri pentru două promovări consecutive.

Puteam să rămân la Turris să joc în Liga 2, dar am considerat că nu sunt respectat, deși eram și am fost golgheterul acestei echipe. Pe parcursul campionatului trecut mi-am dat seama la Măgurele de unele lucruri și am preferat să plec. Am înscris pentru Turris 19 goluri. Dar în vreo 10 meciuri nici nu am jucat pentru că am fost accidentat. Însă acum sunt refăcut din punct de vedere medical și abia aștept să începem pregătirea",a spus Dragu.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 20 Septembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Flacăra Horezu
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara
Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
LPS Cetate Deva vs Universitatea Craiova
15:00 | Deva
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 4 12
2. ACS Flacăra Horezu 4 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 4 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 4 8
5. CS Viitorul Dăești 4 7
6. CS Hunedoara 4 6
7. ACSO Filiaşi 4 6
8. CS Crișul Chișineu Criș 4 5
9. ACS Progresul Pecica 4 5
10. CS Național Sebiș 4 4