Fostul atacant al lui FC Universitatea Craiova, Alex Avram, 28 de ani, a decis să pună punct activității de fotbalist.

ALEX AVRAM

Alex Avram a dezvăluit pentru Ediție.ro că atmosfera în cadrul lotului alb-albaștrilor devenise foarte tensionată încă după ce oltenii s-au încurcat în prima etapă a returului la Bradu.

"Eu am spus la mai mulți oameni încă de la început că FCU este ultimul meu tren. Dacă reușeam să mă impun la Știința și promovăm în Liga 2 nu mă retrăgeam din fotbal. Dar uitați că eu am plecat din Bănie și îmi pare tare rău de patronul Științei, Adrian Mititelu.

Acest om este are sufletist și pot să spun că îi țin în continuare pumnii strânși, să promoveze în Liga 2. Nu este ușor să îți bagi banii familiei tale în fotbal, după ce ai avut un an ratat și ai trecut în ultimii ani prin atâtea și atâtea probleme. Am văzut că dânsul vrea acum să bage din banii familiei sale și în costrucția unui stadion, chiar merită felicitat acest om.

Regret enorm că nu m-am impus la echipă, dar mi-a fost greu să o fac atât timp când după ce începusem să ne dăm seama că promovarea era dusă, fiecare juca doar pentru el. Cum să dau goluri dacă nu primeam mingii? Apoi ne tot întrebam care dintre noi vom mai rămâne și de la vară la Craiova. În loc să ne concentrăm pe fotbal noi ne tot gândeam cine pleacă și cine rămâne la echipă.

În perioada asta am tot fost sunat de cei de la la Galați, Brașov, Miroslava, dar nu mai are rost să mă mai chinui un an pe 4.500 de lei pe lună, iar apoi să stau tot prin Liga 3 și să mă trezesc că am ajuns pe la 30 de ani și nu am încotro să mă îndrept. Așa că mai bine mă gândesc de la 28 de ani ce voi face pe viitor, pentru că cu fotbalul am terminat. Acum sunt acasă la Galați. Îi salut pe toți suporterii Științei și le țin pumnii strânși pentru promovare", a spus Avram.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 20 Septembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Flacăra Horezu
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara
Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
LPS Cetate Deva vs Universitatea Craiova
15:00 | Deva
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 4 12
2. ACS Flacăra Horezu 4 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 4 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 4 8
5. CS Viitorul Dăești 4 7
6. CS Hunedoara 4 6
7. ACSO Filiaşi 4 6
8. CS Crișul Chișineu Criș 4 5
9. ACS Progresul Pecica 4 5
10. CS Național Sebiș 4 4