Mititelu a reacționat după anunțul FRF: "Nu este nimic definitiv!"

Adrian Mititelu nu a închis definitiv conturile cu Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.

Capture ADI MITITELU

Marți seară, FRF a anunțat că a câștigat definitiv procesul cu FC Universitatea Craiova. Însă în niciun rând nu a fost pomenit numele lui Adrian Mititelu, așa cum majoritatea site-urilor de sport din România s-au găbit să o facă. De ce? Pentru că membrii forului condus de Răzvan Burleanu au știut și știu în continuare foarte clar că în acest dosar nu s-au judecat pe civil cu patronul clubului din Bănie. Dosarul important, acolo unde finanțatorul lui FCU și Mircea Moise își spun mari speranțe, în legătură cu jaful la care a fost supus clubul FC Universitatea Craiova, își va afla deznodământul cel mai probabil la finalul acestui an.

"Dupa 8 ani de litigii, pretentiile Fotbal Club U Craiova S.A., sustinute pe calea unei suite intregi de demersuri procesuale, sunt dovedite in mod irevocabil ca neintemeiate.

Federatia Româna de Fotbal isi exprima inca o data adeziunea fata de principiul legalitatii ca fundament al oricaror demersuri pe care le intreprinde in activitatea sa.

In cadrul tuturor acestor procese, apararile FRF au fost asigurate de societatea de avocatura “Tuca Zbarcea & Asociatii” – prin avocat Dan Cristea, si de Adrian Stangaciu, Managerul Departamentului Juridic al FRF" a scris Federatia pe site-ul oficial", se arată în comunicat.

998717 adrian mititelu1

REPLICA LUI ADRIAN MITITELU

Patronul lui FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, 51 de ani, a făcut  unele precizări pe pagina sa personală de facebook.

"Nu este nimic DEFINITIV! Instanța a refuzat cu obstinenta sa judece fondul!!! Mi-au luat jucătorii motivînd ca nu mai sunt membru afiliat si prin urmare nu mi se mai aplică Statutul FRF !!! Apoi au invocat în instanță că nu ne putem judeca in Romania deoarece Statul prevede arbitrajul din Elveția!! Prin urmare in acest dosar instanța a stabilit ILEGAL și ABUZIV că nu e competenta sa judece acțiunea pe considerentul că ar fi competent TAS!!!

Dosarul cel mai important urmează însă să fie tranșat tot de Curtea de Apel Bucuresti ,cel mai probabil pana spre finalul anului! Oricum , suntem pregătiți pentru mai multe scenarii , inclusiv Elvetia si nu in ultimul rand acționarea în judecată a statului Român la Curtea Europeană de Justiție pentru vădită încălcare a dreptului comunitar! Toata aceasta sarabanda de abuzuri se va întoarce ca un bumerang împotriva statului Român ! Daca FRF/LPF o sa fie intr-un final exonerate de uriașul prejudiciu creat cu siguranta STATUL ROMAN va achita nota de plată.", a spus Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20