FC Universitatea Craiova a câștigat fără drept de apel partida cu Flacăra Moreni, scor 3-0.

Capture BAIATUL CIUCA

Campionatul s-a terminat, iar suporterii alb-albaștrilor și jucătorii Științei trebuie să uite cât mai repede că obiectivul promovării nu a fost îndeplinit, cu toate că ne doare pe toți foarte tare. Deși partida cu Flacăra Moreni a fost câștigată fără drept de apel, cu scorul de 3-0, prin golurile înscrie de Raicea, 2 și un autogol din partea oaspeților, totuși atracția principală a acestui joc a fost Mădălin Ciucă.

Și chiar dacă căpitanul a jucat doar 12 minute, totuși mulți dintre cei aflați pe teren din tabăra oltenilor au avut și vor avea încă multe de învățat de la Mădălin Ciucă. De ce? Pentru că în sufletul lui "Ciucanu" iubirea pentru FC Universitatea Cariova va rămâne veșnică, iar el în mod sigur va accepta, de la vară, să rămână în cadrul clubului.

DANANA CIUCA

Dar revenind însă și la jocul cu Moreni, totuși este clar că acest meci nu a fost ultimul la FC Universitatea Craiova doar pentru Mădălin Ciucă. Dacă capitanul a avut un motiv întemeiat, în schimb cu alți jucători din lot lucrurile nu vor sta la fel. De câțiva fotbaliști din actualul lot Știința o să se despartă bărbătește de la vară, deoarece unii dintre elevii lui Adrian Filip nu au realizat nici până acum ce șansă au primit la începutul campionatului, sau din retur, din partea lui Adrian Mititelu, iar ulterior Marcel Pușcaș. Pe principiul ursul latră, iar leafa merge, ei bine din campionatul următor lucrurile se vor schimba. Conducătorii vor încerca să ofere din nou condiții cât mai bune de pregătire, iar suporterii așteaptă din partea jucătorilor să se dăruiească de această dată cu adevărat pentru culorile Universității. Cine nu înțelege, atunci în mod sigur va avea o mare problemă.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
CS Viitorul Dăești vs Universitatea Craiova
14:00 | Dăești
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Național Sebiș
14:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 13 35
2. ACS Progresul Pecica 13 25
3. CS Șoimii Lipova 13 22
4. CS Crișul Chișineu Criș 13 22
5. ACS Flacăra Horezu 13 20
6. ACS Dumbrăvița 13 19
7. CSC Ghiroda și Giarmata 13 19
8. Fortuna Becicherecu Mic 13 19
9. CS Viitorul Dăești 13 19
10. CS Hunedoara 13 16