Constantin Grecu nu a reușit într-un an să se impună ca titular la FCU.

Capture GRECU

În vara anului 2018 Constantin Grecu, 30 de ani, a fost transferat în Bănie. Fotbalistul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 a semnat cu Știința la vremea respectivă un contract pe doi ani, dar din păcate în acest campionat de Liga 3 fostul jucător al lui Pandurii și Dinamo nu a reușit să își câștige nici pănă acum un loc de titular în echipa Științei, deși este un fotbalist cu calități, dar și cu mare experiență.

Însă cu toate acestea, după doar șase luni de contract cu FCU, șefii Științei au dorit să renunțe în iarnă la Grecu, dar s-au văzut refuzați de acesta, deoarece fotbalistul în vârstă de 30 de ani al alb-albaștrilor le-a spus conducătorilor echipei din Bănie că dorește să își ducă până la final contractul.Totuși fundașul stânga i-a asigurat pe mai marii clubului alb-albaștrilor că își va schimba atitudinea și mai mult ca sigur își va câștiga și un loc de titular în echipă.

Dar, cum Radu Cristiu a jucat mai de fiecare dată titular în fața fostului jucător al celor de la Pandurii și Dinamo este de urmărit acum ce decizie vor lua de la vară șefii Științei. Fotbalistul împrumutat de la Hermannstdt trebuie să revină la echipa sa, existând totuși și posibilitatea unui transfer definitiv, iar Grecu mai are teoretic încă un an de contract cu Știința și în mod sigur nu o să dorească să plece nici de această dată de la echipă.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40