EXCLUSIV. Negru, surpriza plăcută din tur pentru olteni. Ce vrea să facă conducerea lui FCU!

Conducerea lui FCU intenționează de la vară să se întărească mult mai bine în compartimentul juniorilor!

Capture RADU NEGRU

După ratarea promovării, iar acest lucru era aproape sigur la finalul partidei pierdute cu Turris, deși matematic până la meciul cu CSU 2 am mai avut șanse, conducerea Științei a început să se gândească la o altă strategie pentru sezonul următor.

Iar unul dintre capitolele la care șefii Științei trebuie să aleagă soluții mult mai bune este în compartimentul de juniori, acolo unde experimentul cu Claudiu Chindriș în poartă a dat greș. Astfel că, este de urmărit să vedem acum ce decizii vor lua șefii Științei pe viitor deoarece sacrificarea lui Sorin Mogoșanu, 26 de ani, nu a adus niciun rezultat bun pentru echipă.

Marcel Pușcaș a mărturisit în analiza pe care a făcut-o pe pagina personală de facebook că la echipă trebuie pe viitor trei juniori foarte buni, mai ales că din campionatul următor FCU trebuie să joace cu doi fotbaliști născuți în 2000 și unul în 1999. Știința îi are acum în lot ca juniori pe Mario Enache, Claudiu Chindriș, Kovari, Negru, Moț, Zimța, Tănase și Cristiu, dar ultimii doi nu pot să joace în același timp în primul 11 ca juniori.

Însă din toți juniorii enumerați mai sus Radu Negru a fost cel care a demonstrat că merită să joace și din vară la Știința, mai ales că FCU se mai poate baza regulamentar pe el în sectorul respectiv și din sezonul viitor. Ediție.ro a aflat că șefii Științei intenționează să meargă și de la vară pe mâna fundașului dreapta al oltenilor, cel care poate să joace și pe partea stângă. Însă interesant este faptul că lui Radu Negru îi prindea mult mai bine dacă juca la Știința încă din Liga 4, dar atunci când s-a aflat în probe la FCU, Marcel Iancu s-a opus rămânerii acestuia.

Dar este de urmărit și ce alte transferuri se vor face în cadrul echipei pentru că nu trebuie neglijată deloc nici omogenitatea echipei, iar jucători aduși la cantitate față de calitate nu trebuie să mai apară la FCU.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20