Anchetă la Spitalul Județean, după ce un pacient s-a aruncat de la etaj

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Zătreni, județul Vâlcea, internat la Anestezie – Terapie Intensivă în cadrul Spitalului de Urgență Craiova, s-a aruncat, joi, de la etaj. 

spital judetean

Bărbatul de 34 de ani care a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etaj, a căzut pe acoperișul Unității de Primiri Urgențe al Spitalului din Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului județean de urgență Craiova, Cristina Geormaneanu cel care s-au aruncat era un pacient in vârstă de 34 de ani internat la clinica de Terapie Intensivă a Spitalului într-o rezervă, izolat din cauza bolii de care suferea.

Pacientul ar fi deschis fereastra rezervei și s-ar aruncat în gol de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri. Bărbatul a fost preluat conștient de un echipaj al pompierilor SMURD Dolj și dus la UPU.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a deschis anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul și daca există persoane care se fac vinovate de incident, transmite corespondentul MEDIAFAX..