Polițist doljean cercetat de șefi după ce a fugit de familia Luizei Melencu

Este o nouă anchetă la Postul de Poliţie din comuna Dioşti, localitatea Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie a acestui an, de această dată fiind cercetat chiar şeful de post, după ce în duminica alegerilor a fugit din secția de votare în urma confruntării cu familia fetei.

politie

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în acest caz se face un control intern urmând a fi luate măsuri în funcție de rezultatul anchetei. Șefii polițistului s-au autosesizat.

Au apărut imagini în spațiul public privind modul de comportare al unui polițist din cadrul Postului de Poliție Dioști. La nivelul IPJ Dolj au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern și în funcție de rezultatul acestora sa fie dispuse măsurile corespunzătoare”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj

În ziua alegerilor, duminică, familia Luizei Melencu a mers să voteze și observându-l pe polițistul care s-a ocupat de dispariția tinerei au vrut să afle de la acesta dacă au apărut noutăți în dosar. În acel moment, polițistul le-a închis ușa în nas, după cum spun mama și bunicul fetei, și a și plecat din secția de votare.

Tânăra din județul Dolj a dispărut în luna aprilie, din Caracal, suspectul Gheorghe Dincă susținând că el ar fi omorât-o, la fel cum ar fi procedat și cu Alexandra Măceșanu.