Chinezii au uitat uşa laboratorului deschisă...

După toate ameninţările la adresa omului, pe lumea asta, a apărut una de ultimă oră: virusul gripal, din China, cu efecte mortale, mai ales asupra grupelor de risc – copiii şi persoanele cu imunitate scăzută, fie cauzată de vreo boală incurabilă, fie de bătrâneţe.

Ne mai liniştisem şi noi puţin, după pericolul de război dintre SUA şi Iran – pericol care nu nu cred că a trecut, şi nişte cercetători chinezi în ai viruşilor morţii au uitat deschisă uşa laboratorului şi ne-au mai implementat unul nou, cu arme redutabile şi care acţionează foarte repede.

Că ar fi uitat, chinezii, uşa deschisă, e doar un eufemism, poate că ei chiar la asta lucrează(!) – la arme bilogice din ce în ce mai sofisticate, pentru că ne-am înmulţit peste măsură – zic unii, şi mai trebuie să eliberăm spaţiul vital, să se mai facă economie de resurse şi să fie mai puţin zgomot...

Organizaţia Mondială a Sănătăţii este (sau pare) atât de speriată de apariţia noului virus că vrea să decreteze astăzi, la Geneva, stare de urgenţă internaţională! Şi cum mai toate teoriile despre conspiraţiile internaţionale au la bază şi convingerea că, totdeauna, cei responsabili de declanşarea acestor epidemii/pandemii şi-au injectat deja antidotul, asta nu face decât să completeze tabloul grotesc al lumii în care trăim şi în care una se declară public şi alta se întâmplă în spatele uşilor închise!...

Dacă este sau nu aşa, sau sunt doar scenarite, probabil că nu vom afla niciodată...

Până va lua sfârşit această isterie, să încercăm să fim sănătoşi şi să ocolim virusul, pe unde îl vedem: să trecem pe partea cealaltă şi să îl ignorăm, cu hotărâre şi tupeu!