Alexandru Cumpănașu spune că a cerut Ministerului de Interne protecție deoarece, potrivit unchiului Alexandrei, „clanurile mafiote” îl amenință pe el și pe familia sa, iar în urma discuțiilor cu conducerea MAI, jandarmii îi vor asigura paza.

jandarmi

„Am solicitat MAI asigurarea protecției mele și a familiei în această perioadă. Lupta cu clanurile mafiote din stat și din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna și să mă amenințe pe mine și familia mea cu moartea, dar și alte forme de amenințare. Am urmat calea legală și am informat Parchetul General și MAI. Acestea au dispus măsurile pe care le-au considerat necesare în funcție de informațiile predate, dar și cele pe care aceștia le dețin”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Potrivit unchiului Alexandrei, inițial s-a discutat ca agenți ai Poliției Române să îi asigure protecția însă „nu mai are încredere în instituție”.

„Motiv pentru care s-a recurs la Jandarmerie. (...) Nu este plăcut să te uiți peste umăr însă bătălia cu clanurile mafiote nu este o bătălie cu o mănăstire de maici”, mai spune Cumpănașu.