Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
VIDEO. FC U, un nou galop de sănătate. Florin Costea a condus galeria!
FC U Craiova 1948 îşi continuă galopul de sănătate din Liga 4. După ce elevii lui Napoli au câştigat în etapa trecută partida de la...
,23 septembrie 2017,10:47 nr. afisari:25977

Florin Costea a condus galeria PS97 la meciul cu Plenita! FC U Craiova 1948 îşi continuă galopul de sănătate din Liga 4. După ce elevii lui Napoli au câştigat în etapa trecută partida de la Bechet, cu scorul de 4-1, acum alb-albaştrii au întâlnit pe teren propriu FC Pleniţa, iar la stadionul Aripele din Craiova şi-au făcut din nou apariţia peste 1.000 de suporteri din Peluza Sud 97. Însă printre ultraşii prezenţi la meci şi-a făcut prezenţa şi fostul atacant al Universităţii Craiova, Florin Costea cel pe care Adrian Mititelu îl doreşte din nou la echipa sa.

Dar până atunci Florin Costea a decis să se deplaseze în Bănie acolo unde la meciul cu Pleniţa, unul dintre cei mai iubiţi atacanţi ai Ştiinţei, a condus galeria PS97. Cel poreclit „Cioară” nu s-a ferit să scandeze alături de suporterii FC U şi le-a promis acestora că se gândeşte serios ca din iarnă să îi dea o mână de ajutor echipei lui Adrian Mititelu. La meciul din Bănie şi-a făcut prezenţa şi un alt fost atacant al oltenilor, Salih Jaber. Dacă în tribune spectacolul a fost la nivel maximum, pe teren lucrurile au stat la fel. FC U Craiova a învins Pleniţa cu scorul de 12-0.

Florin Costea: „Mă gândesc să revin la FC U”

În urmă cu câteva zile, Florin Costea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO, după gestul pe care Mititelu l-a făcut la adresa sa, (VEZI DETALII) că se gândeşte să joace din nou pentru FC U după ce nu a mai semnat cu o echipă din Liga 2 din Cipru. „Adrian Mititelu este omul care a ţinut enorm la mine şi a făcut multe ca eu sa mă simt bine la Ştiinţa. Universitatea Craiova este echipa sufletului meu şi nu ascund faptul că mă gândesc să le dau celor de la FCU o mână de ajutor încă din această iarnă. Acum sunt liber de contract, deoarece una am vorbit la telefon cu cei din Cipru şi alta mi-au oferit când am ajuns acolo. M-am antrenat zi de zi, timp de două luni, şi am jucat în meciuri amicale, dar când să semnăm contractul, nu au mai fost corecți cu mine. Mă bucură gestul pe care domnul Mititelu l-a făcut la cantonamentul echipei.

 

Îi mulţumesc pe această cale şi îl anunţ că mă gândesc să îl ajut din nou. Am văzut poza mea pe care a pus-o la intrarea în cantonament. Dar îl rog să mai aibă un pic de răbdare, pentru că ştiu că mă doreşte la echipa dânsului. Abia am venit şi eu acasă de o săptămână. Eu cred că pot să mai... Citeste mai departe pe fanatik.ro - click aici 

 
Curs valutar BNR - 21-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj