Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
ASTĂZI la Tribunalul Bucureşti începe fondul PROCESULUI DISTRUGERII UNIVERSITĂŢII CRAIOVA
ASTĂZI, începând cu ora 09.00,Tribunalul Bucureşti găzduieşte primul termen al procesului de fond intentat de Direcţia Naţională Anticorupţie – FRF, LPF, Sandu Mircea, Dumitru Dragomir şi alţi zece inculpaţi pentru...
,18 iulie 2014,11:55 nr. afisari:9187

ASTĂZI, începând cu ora 09.00,Tribunalul Bucureşti găzduieşte primul termen al procesului de fond intentat de Direcţia Naţională Anticorupţie FRF, LPF, Sandu Mircea, Dumitru Dragomir şi alţi zece inculpaţi pentru grave fapte de abuz în serviciu săvârşite în 20 iulie 2011. Dată la care, în mod premeditat, AU MASACRAT UNIVERSITATEA CRAIOVA, unul dintre cele mai frumoase şi iubite cluburi ale României moderne.

Astfel că deşi a trecut un an de când instanţa a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor, datorită schimbărilor legislative în materie penală s-a schimbat competenţa iniţială a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti, iar în ceea ce priveşte noua instituţie competentă, respectiv Tribunalul Bucureşti, a fost necesar în prealabil parcurgerea procedurilor de Cameră Preliminară.

Menţionăm că atât judecătorul de Cameră Preliminară a Tribunalului Bucureşti, cât şi cel de Cameră Preliminară a Curţii de Apel Bucureşti au respins contestaţiile formulate de inculpaţi, contestaţii cu privire la RECHIZITORIUL întocmit de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Urmează o perioadă destul de importantă în viaţa clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA, cu speranţa că justiţia va face dreptate şi că la sfârşitul procesului estimat să dureze undeva între 8 şi 12 luni de zile în ceea ce priveşte instanţa de fond, UNIVERSITATEA CRAIOVA să fie repusă în drepturi, prejudiciul suferit să fie reparat şi bineînţeles inculpaţii să fie condamnaţi la ani grei de închisoare, pe măsura gravităţii faptelor lor.

Pentru termenul de ASTĂZI, 18 iulie 2014, ora 09.00, instanţa a pus în vedere părţilor la ultimul termen de judecată că va fi pusă în discuţie, printre altele, instituirea măsurii asiguratorii asupra averii inculpaţilor până la concurenţa sumelor ce reprezintă prejudiciul persoanelor care s-au constituit părţi civile în procesul în cauză.

Reamintim că pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie se află un alt dosar penal ce priveşte grave infracţiuni de corupţie şi abuz în serviciu săvârşite de FRF, dar şi de alte persoane printre care şi funcţionari publici ai Municipiului Craiova.

Din surse demne de încredere se pare că în acest dosar s-a început deja urmărirea penală şi în perioada apropiată, urmează ca Direcţia Naţională Anticorupţie să facă public acest lucru.

Vom reveni !

 

 
Curs valutar BNR - 18-12-2017
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj