Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Mascota de la Sala polivalentă, la al patrulea sezon din “Românii au talent”
Simba, faţă în faţă cu Andi, Andra şi Mihai
Petre Cojocaru ,7 februarie 2014,00:00 nr. afisari:3924

Începând din 14 februarie, la Pro Tv este programat al patrulea sezon din show-ul “Românii au talent”, spectacol care adună la start oameni înzestraţi cu diferite aptitudini. Competitorii vor lupa pentru titlul de cel mai talentat român. Oltenia nu avea cum să lipsească din show-ul talentaţilor, iar un candidat surpriză este Marius Păduraru. Cu siguranţă vă întrebaţi cine este, numele nefiindu-vă familiar. Dacă însă vom spune Simba, craiovenii care merg la Sala Polivalentă vor ştii cu siguranţă despre cine este vorba. Cea mai îndrăgită mascotă din România a participat deja la preselecţia care a avut loc la Timişoara.

A venit şi ne-a spus că vrea să participe la acest concurs, şi i-am dat tot sprijinul nostru. O să vedeţi emisiunea, nu vă spunem ce a făcut.
Ne-a declarat la telefon Rela Filip, administratorul Sălii Polivalente din Craiova

Marius, sau Cea Cea, aşa cum îi spun apropiaţii, este angajat al Sălii Polivalente, ca şef al departamentului de pompieri şi atunci când sunt competiţii, este cel care dă viaţă mascotei Simba. De multe ori, show-ul dat de el pe marginea parchetului este “incendiar”. Şi, aşa cum ne-a spus Rela Filip, cu aceleaşi mişcări a încercat să convingă juriul format din: Andi Moisescu, Andra  şi Mihai Petre că este talentat.

------------------------

«Coşarul» Andrei Bunica a ridicat sala în picioare

La ultima ediţie a “Românii au talent”, mai mulţi craioveni au impresionat juriul, ajungând în fazele superioare ale competiţiei. Andrei Bunica, de şase ani, a cântat emoţionat melodia “Coşarul”şi, la finalul cântecului, a interpretat câteva mişcări de break-dance ridicând sala în picioare şi obţinând trei de “Da” la faza eliminatorie.

------------------------

Trio Zamfirescu, concursul talentelor- rampă de lansare


O altă prezenţă plăcută publicului dar şi juriului a fost cea a fraţilor Georgeta, Stan şi Ionuţ. Mai exact Trio Zamfirescu . Talentaţii tineri au ajuns până în finala celui de-al doilea sezon. Chiar dacă nu a câştigat marele premiu, Trio Zamfirescu a devenit cunoscut şi participarea la concurs a însemnat rampa lor de lansare în lumea showbizului autohton.

------------------------

Iată care sunt, până acum, câŞtigătorii  de la «Românii au talent»

Sezonul 1 Adrian Ţuţu - cântăreţSezonul 2 Cristian Gog - mentalistSezonul 3 Bruno Icobeţ – dresor de cîini

 
Curs valutar BNR - 25-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj