Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Tânăr din Gorj, bătut până la leşin pentru că nu îi plac manelele
Un tânăr din Gorj se află în stare gravă la spital pentru că...nu-i plac manelele. El a fost lovit până la leşin cu un tac de biliard după ce a cerut schimbarea muzicii dintr-un local.
,6 iulie 2015,13:23 nr. afisari:2758

Gheorghe Constantin Brânzan, în vârstă de 31 de ani, din Negomir, se află în stare gravă la un spital din Bucureşti după ce a fost bătut cu cruzime de un tânăr din Rovinari. Ionuţ Robert Monea, de 21 de ani, i-a aplicat câteva lovituri în cap cu un tac de biliard în faţa unui local din Negomir, după ce au avut o discuţie în contradictoriu pe seama genului de muzică ascultată în localul cu pricina. Agresorul vroia să asculte manele, iar negomireanul nu a fost de acord. Tânărul din Rovinari a fost reţinut vineri, 3 iulie, fiind cercetat pentru tentativă de omor
.
Evenimentul s-a produs joi, 2 iulie, în faţa unui bar din satul Artanu al comunei Negomir. Cei doi tineri s-au luat la ceartă pe seama muzicii ascultate în local. Tânărul din Rovinari insista să asculte manele pe când cel din Negomir vroia să asculte un alt gen de muzică. După ce s-au certat în local, tânărul din Negomir a ieşit afară, iar cel din Rovinari, îmbuibat fiind de aburii alcoolului pe care îl consumase anterior la bar, a ieşit după el şi i-a aplicat câteva lovituri zdravene cu tacul de la biliard, potrivit pandurul.ro.

Bărbatul din Negomir s-a ales cu leziuni grave la nivelul capului, drept pentru care a necesitat internarea de urgenţă la Spitalul din Craiova, acolo unde medicii l-au suspus unei investigaţii cu aparatură de rezonanţă magnetică nucleară. Pentru că starea acestuia de sănătate s-a înrăutăţit, de aici a fost transferat la o unitate spitalicească din Capitală. Ionuţ Robert Monea, agresorul lui Gheorghe Brânzan, a fost reţinut de oamenii legii, iar vineri a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind cercetat pentru tentativă de omor. La intrarea la audieri, acesta a spus că regretă fapta sa.

Ne-am certat din cauza muzicii. Eu voiam să ascult manele, melodiile mele preferate, el voia să asculte altceva. Oprea melodiile, nu le lăsa până la capăt. L-am urmărit când am plecat din bar şi l-am lovit cu tacul. Nu mă gândeam că se va ajunge la aşa ceva.
A spus rovinăreanul

Acesta mai are antecedente penale, pentru alt gen de fapte.          
Magistraţii din cadrul Tribunalului Gorj au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru Ionuţ Robert Monea.

rtv.net

 
Curs valutar BNR - 16-08-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj