Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Olguţa vrea 9 milioane de euro de la Universitatea Craiova!
În dosarul de faliment al Fotbal Club Universitatea Craiova de la Tribunalul Braşov se întâmplă în continuare lucruri trăsnite.
Ediţie Specială ,4 mai 2016,12:25 nr. afisari:7666

Lia Olguţa Vasilescu a depus recent o cerere instanţei Tribunalului Braşov prin care solicita ca şi “contravaloare a lipsei de folosinţă” a stadionului “Ion Oblemenco” în perioada 2010-2013, suma incredibilă de 9 milioane EURO!!!

Astfel că în numele Municipiului Craiova, Olguţa a depus un aşa-zis raport de expertiză prin care s-ar fi stabilit de către un expert autorizat, că Fotbal Club Universitatea Craiova datorează o sumă incredibilă de circa 188.000 EURO/lună pentru cele 47 de luni în care Fotbal Club U Craiova ar fi folosit stadionul “Ion Oblemenco” fără drept.

De la FC Universitatea Craiova, vrea 9 milioane de EURO, dar, în schimb, de la clubul infiinţat de ea cu Sandu Mircea, Pavel Badea şi excrocul de la ANRP, Rotaru Mihai, nu numai că nu a cerut vreun leu, dar a şi dat câteva milioane bune din banii craiovenilor, bani ce reprezintă contravaloarea utilităţilor şi impozitelor care au fost suportate de către municipalitate.

Că Olguţa Vasilescu este dusă cu sorcova şi a dat dovadă de iresposabilitate nu numai in relaţia cu Fotbal Club U Craiova – se cunoaşte, dar rămâne totuşi un mister cum ceilalţi fuincţionari din cadrul Municipiului Craiova au stat pasivi când au avizat asemenea pretenţii demente.

Probabil că fosta amică a lui Bambarek şi a altor câţiva “şmecheri” ai Craiovei, anilor 90, vrea să recupereze prin acest mod banii pe care i-a pierdut oraşul Craiova datorită defectuasei activităţi desfăşurate de aceasta în cadrul Primăriei Craiova si prin care s-au pierdut foarte multe milioane din cadrul programelor cu fonduri europene.

După ce a “înjunghiat mortal” Universitatea Craiova în 2013 şi a şantajat prin toate mijloacele acţionarii Fotbal Club U Craiova SA să cedeze, iniţial clubul şi ulterior brandul Universitatea Craiova, fosta divă a lui Vadim iată că nu se dezmite.

Această cerere care a fost întocmită în data de 01.04.2016 (nu este o păcăleală), arată demenţa de care dă dovadă această individă proţăpită în funcţia de primar al Craiovei, in urma  unei conjuncturi extrem de favorabile pentru ea şi nefastă pentru oraşul Craiova.

Rămâne de văzut ce va hotărâ Tribunalul Braşov, instanţa unde Olguţa şi Rotaru au obţinut cam tot ce au vrut de la judecătoarea Simona Conţ, un magistrat care în prezent face obiectul unei anchete DNA, tocmai pentru soluţiile ilegale date în favoarea grupării criminale.

Una peste alta, Olguţa trebuie să ştie că prin toate aceste acte iresponsabile va plătii cu siguranţă atât în faţa legii, dar şi în faţa divinităţii.

Alăturat vă depunem cererea Olguţei depusă în dosar.

 
Curs valutar BNR - 16-08-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj