Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
foto - liga2.prosport.ro
Foştii jucători ai Craiovei Maxima, supăraţi pe Rotaru
Fostele glorii ale fotbalului craiovean din perioada Craiova Maxima au participat în urmă cu două - trei zile la un chef organizat de un...
Editie Speciala ,10 aprilie 2016,18:31 nr. afisari:7431

Fostele glorii ale fotbalului craiovean din perioada Craiova Maxima au participat în urmă cu două - trei zile la un chef organizat de un simpatizant al acestor foşti mari jucători, undeva într-o locaţie în apropierea Craiovei.

De altfel, este de notorietate frecvenţa petrecerilor la care participă foştii jucători ai Ştiinţei.
În cadrul acestor momente de voie bună, “maximii” şi ceilalţi participanţi, îşi reamintesc cu plăcere momentele frumoase din anii de glorie şi, binenţeles că nu a existat vreo astfel petrecere în care imnul Universităţii Craiova să nu fie cântat la unison.

La ultimul chef de acest gen se pare că atmosfera nu a mai fost atât de electrizantă şi datorită faptului că unii dintre foştii jucatorii ai Craiovei Maxima şi-au exprimat dezamăgirea faţă de ceea ce se întâmplă în prezent la clubul CSU, club al cărui proiect a fost susţinut, în mod surprinzător, chiar de unii dintre marii jucători ai Universităţii Craiova.

Pe lângă nemulţumirea cu privire la rezultatele echipei, dar şi la componenţa lotului, se pare că aceştia sunt supăraţi şi de faptul că Rotaru nu le-a mai plătit acestora niciun ban, faţă de cum s-a întâmplat la început, când s-a înfiinţat CSU, atunci o parte din jucătorii Craiovei Maxima erau retribuiţi cu o sumă lunară importantă în schimbul susţinerii proiectului, însă se pare că aceştia nu au mai primit nicio pară chioară de luni de zile.

Totuşi, Nicolae Tilihoi nu ar putea avea motive de nemulţumire având în vedere că Rotaru i-a achitat acestuia o parte importantă din costurile necesare problemelor medicale prin care acesta a trecut cu succes spre bucuria noastră a tuturor.

Pe de altă parte, “maximii” au însemnat extrem de mult în implementarea acestui proiect venit de la Bucureşti şi prin urmare, lui Rotaru, dacă nu vrea să aibă probleme, îi este recomandat ca, URGENT să rezolve aceste nemulţumiri, deoarece dacă îşi pierde sprijinul acestor foşti jucători e posibil ca în tribunele stadionului “Extensiv” să nu mai vină nici cei 500 de spectatori care vin de regulă la meciurile acestei grupari.

El (Rotaru) trebuie să înţeleagă că jucătorii Craiovei Maxima au făcut oricum un compromis uriaş pentru susţinerea unei echipe impuse de FRF, şi care poate să le afecteze imaginea în timp, însă acest compromis nu s-a făcut pe vorbe, ci s-a făcut pe anumite avantaje financiare, ori dacă aceste avantaje nu mai există, atunci lucrurile pot denatura mult în defavoarea lui Rotaru şi a proiectului impus de la Bucureşti.

 
Curs valutar BNR - 16-08-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj